Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μάρδας – Βαρουφάκης: Ανασκεύασε, αλλά δέχεται «πυρά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάρδας – Βαρουφάκης: Ανασκεύασε, αλλά δέχεται «πυρά»

Μάρδας - Βαρουφάκης: Ενόχληση στην Κουμουνδούρου

Ως «αδιανόητη» χαρακτηρίζει ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΜεΡΑ25 και υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Κριθαρίδης την ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα, υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο οποίος αναρωτήθηκε σε ανάρτησή του, αν ο Γιάνης Βαρουφάκης επεδίωξε τον ξυλοδαρμό του. Ο ίδιος ανασκεύασε, αλλά ήταν… αργά, αφού έχει ήδη προκαλέσει πολιτικό σάλο. Ο υποψήφιος βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μάρδας, προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση – δήλωση, με την οποία ανασκεύασε όσα είχε γράψει νωρίτερα:

«Περί Βαρουφάκη… Λάθος ερωτήματα και θέσεις που μπορεί να οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα, ειναι δυνατόν να υπάρχουν σε πολλά θέματα. Δε φοβόμαστε να τα παραδεχθούμε και να τα διορθώνουμε…Έτσι προάγεται η πολιτική και όχι μόνο…»

«Η απερίσκεπτη χρήση του Διαδικτύου οδηγεί πολλές φορές σε αστοχίες για τις οποίες λίγο αργότερα μετανιώνουμε. Η συγνώμη μου προς τον κ. Βαρουφάκη για την άτυχη ανάρτησή μου είναι αυτονόητη και ειλικρινής».

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Μάρδα που νωρίτερα είχαν προκαλέσει τον πολιτικό σάλο και εν συνεχεία διεγράφησαν, ανέφεραν:

Κριθαρίδης: «Κ. Τσίπρα μετά από αυτά θα είναι υποψήφιος;»

Άμεση ήταν η παρέμβαση του πρώην εκπροσώπου τύπου του ΜεΡΑ25 και υποψήφιου στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλη Κριθαρίδη για τις αναρτήσεις του Δημήτρη Μάρδα. Ο κ. Κριθαρίδης, ζητά επίσης να αποσύρει ο Αλέξης Τσίπρας από τις λίστες του τον κ. Μάρδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Κριθαρίδη: Θα είναι μετά από αυτές τις αδιανόητες αναρτήσεις υποψήφιος του @syriza_gr ο κ. Μάρδας κ. @atsipras στην Θεσσαλονίκη; Φανταζόμαστε κι ελπίζουμε πως όχι. Τον αφήνουμε όμως στην κρίση της ηγεσίας και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις