Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Υπάρχει χυδαιότητα στην τηλεόραση»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Υπάρχει χυδαιότητα στην τηλεόραση»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: "Ο χαβαλές με την σάτιρα είναι τελείως διαφορετικό πράγμα" διευκρινίζει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα περίφημα όρια στη σάτιρα, την χυδαιότητα στην τηλεόραση και τους ανθρώπους που ξεπερνούν τα όρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χοντρικά θα πω πως όχι, η σάτιρα δεν υπάρχει σήμερα στην τηλεόραση. Ο χαβαλές με την σάτιρα είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Η τηλεόραση μπορεί να έχει πολύ καλή κωμωδία από μόνη της, η σάτιρα μπορεί να υπάρχει αλλά είναι μέσο εξουσίας. Αυτοί που θέλουν να κάνουν πολιτική σάτιρα στην τηλεόραση είναι λίγο ανεδαφικό. Από την άλλη είναι θέμα ποιότητας του αστείου εάν αυτό το πράγμα μπορεί να είναι ενδιαφέρον».

«Συνήθως η συζήτηση που κάνουμε είναι για το πού είναι τα όρια επειδή υπάρχει πολλή χυδαιότητα. Δεν υπάρχει όμως μόνο στις εκπομπές που έχουν χιούμορ ή ξεφεύγουν, συμβαίνει και σε όλες τις άλλες εκπομπές. Νομίζω σε όλες. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν εξαιρετικά πράγματα, τους σέβεσαι και με ευχάριστους καλεσμένους αλλά υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι είναι συνεχώς έξω από το όριο και εισάγουν λάθος μέτρο στην κοινωνία». «Τώρα, ποιοι είναι αυτοί και πως γίνεται… Ο καθένας έχει προσωπική ευθύνη να μην τους επιλέγει ή να μπορούμε να τους απομονώνουμε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις