Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βάιος Βλάχος κηδεία: Παρών ο Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάιος Βλάχος κηδεία: Παρών ο Τσίπρας

Βάιος Βλάχος κηδεία: Στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας η πολιτική κηδεία του 34χρονου, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Το τελευταίο «αντίο» στον 34χρονο Βάιο Βλάχο που σκοτώθηκε στα Τέμπη, λένε συγγενείς και φίλοι, αλλά και πολλές εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που έσπευσαν να αποτίσουν τιμή στην μνήμη του. Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφθασε λίγο μετά 12:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, όπου τελείται η πολιτική κηδεία του 34χρονου. Ο πεζόδρομος μεταξύ Πινακοθήκης και Αρχαιολογικού Μουσείου, αλλά και οι γύρω δρόμοι είναι κατάμεστοι από κόσμο που κρατά στα χέρια λουλούδια. Ανείπωτη η θλίψη και βουβός πόνος στην ατμόσφαιρα με τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου να θυμίζουν πρωταγωνιστές αρχαίας τραγωδίας.

Όπως και στην κηδεία του Τάσου Κουτσόπουλου που έγινε την περασμένη Τρίτη, συγκλονιστική είναι και σήμερα η παρουσία των νέων παιδιών, ενώ με αποφάσεις των δημάρχων όλα τα σχολεία ολοκλήρωσαν τα μαθήματα μεταξύ 11 και 11:30.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις