Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάολα δωρεά για τα Τέμπη: Τι συμβαίνει με το ποσό που λέει πως θα δώσει στο νοσοκομείο της Λάρισας
ΕΛΛΑΔΑ

Πάολα δωρεά για τα Τέμπη: Τι συμβαίνει με το ποσό που λέει πως θα δώσει στο νοσοκομείο της Λάρισας

Πάολα δωρεά για τα Τέμπη: Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας δήλωσε πως ούτε η τραγουδίστρια, αλλά ούτε και κάποιος από το περιβάλλον της έχει έρθει σε επαφή με το νοσοκομείο

H Πάολα προκάλεσε αντιδράσεις, όταν τραγούδησε στη σκηνή νυχτερινού κέντρου το περασμένο Σάββατο, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα διαθέσει τα έσοδα από την εμφάνισή της στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται πολλοί τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα. Η εκπομπή Mega Καλημέρα επικοινώνησε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, σχετικά με τη δωρεά που δήλωσε πως θα κάνει η Πάολα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής, ούτε η τραγουδίστρια, αλλά ούτε και κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της έχουν επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης, προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη δωρεά.

Άγριο ξέσπασμα Λιάγκα για όσους βγήκαν να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους – «Δεν ντρεπόμαστε λίγο;»

Εξήγησε επίσης, πώς γίνονται τέτοιες διαδικασίες. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει μια δωρεά, εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια, το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που θα διαθέσει και ύστερα, εκείνος συμπληρώνει ένα ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίζει αν θα δεχτεί τη δωρεά.

Τέλος, το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως άτομο από το περιβάλλον της Πάολα ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια θα διαθέσει τα χρήματα για εκείνους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και στις οικογένειές τους. Τόνισε επίσης, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο για να κάνει τα πρώτα βήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις