Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανό στο ΣΕΦ για Πορτοσάλτε: Η χυδαία φράση και η αντίδραση Γεωργιάδη
ΕΛΛΑΔΑ

Πανό στο ΣΕΦ για Πορτοσάλτε: Η χυδαία φράση και η αντίδραση Γεωργιάδη

Πανό στο ΣΕΦ για Πορτοσάλτε: Oπαδοί του Ολυμπιακού, σήκωσαν υβριστικό πανό

Στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε στέκεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή ένα υβριστικό πανό που σηκώθηκε στο ΣΕΦ κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ. Στο ΣΕΦ, οπαδοί του Ολυμπιακού, κατά την διάρκεια του αγώνα των ερυθρόλευκων με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, σήκωσαν υβριστικό πανό το οποίο έγραφε “Πορτοσάλτε θα γ@@@@@@@ για παραδειγματισμό”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτοσάλτε είχε δεχθεί έντονη κριτική για όσα είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, όπου ανέφερε ότι τα έργα προχωρούν στην Ελλάδα όταν θυσιάζονται άνθρωποι, ξεσηκώνοντας κύμα αντιδράσεων. “Η θυσία έγινε και θα πρέπει να προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα” είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος, επανήλθε επί αυτού, και προσπάθησε την Δευτέρα να εξηγήσει τι εννοούσε:

“Εμένα με πυροβολούν τρεις μέρες τώρα. Το τι κατάρα έχω ακούσει δεν περιγράφεται. Τι είπα; Οτι στα 30 χρόνια που κάναμε να κατασκευάσουμε εναν εθνικό δρόμο από την Πάτρα στους Εύζωνους, που καθυστερήσαμε δυστυχώς, πώς να το πω; 30 χρόνια το πολιτικό σύστημα έχτιζε έναν δρόμο. Στα 30 χρόνια αυτά έγιναν τα δυστυχήματα. Είπα σε κάτι ψέματα; Γιατί πρέπει να δεχθώ τόσες κατάρες; Είπα εγώ οτι έπρεπε να γίνει θυσία; Όμως έγινε; Έγιναν τα δυστυχήματα”.

Η αντίδραση του υπουργού

Η κίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού έφερε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτησή του υπερασπίστηκε τον Άρη Πορτοσάλτε. “Όταν άρχισε η διαστρέβλωση των δηλώσεων και η στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε υπερασπίστηκα, όχι τον φίλο μου, αλλά το δικαίωμα του οποιουδήποτε σε αυτήν τη χώρα να μιλάει ελεύθερα και χωρίς φόβο ότι θα τον ξυλοφορτώσουν ή θα τον καταστρέψουν διότι δεν τους αρέσει η γνώμη του. Φυσικά άρχισε και η δική μου στοχοποίηση, αλλά σε αυτό είμαι συνηθισμένος. Μετά το χθεσινό εμετικό πανό στο γήπεδο του ΣΕΦ (δεν το ανεβάζω διότι είναι τόσο χυδαίο που δεν μπορώ), ελπίζω να αντιλαμβάνονται ορισμένοι με δημόσιο βήμα που οδηγούν τη χώρα και τι ευθύνη αναλαμβάνουν” έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις