Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δολοφονία μοντέλου Χονγκ Κονγκ: Βρήκαν το ακρωτηριασμένο πτώμα της στο ψυγείο
ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία μοντέλου Χονγκ Κονγκ: Βρήκαν το ακρωτηριασμένο πτώμα της στο ψυγείο

Συνελήφθησαν ο πρώην σύζυγός της 28χρονης, οι γονείς του και ο αδελφός του

Διαμελισμένο, μέσα σε κατσαρόλες στο ψυγείο, βρέθηκε το πτώμα ενός 28χρονου μοντέλου, μετά από οικονομική διαμάχη με την οικογένεια του πρώην συζύγου της, ισχυρίζονται οι αρχές του Χονγκ Κονγκ. Η μερική σορός της influencer Abby Choi, η οποία την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο ψηφιακό εξώφυλλο του περιοδικού μόδας L’Officiel Monaco, βρέθηκε στο νοικιασμένο σπίτι του πρώην πεθερού της στο χωριό Lung Mei Tsuen του Χονγκ Κονγκ. Ο υπαστυνόμος Άλαν Τσανγκ δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η αστυνομία προσπαθεί ακόμη να εντοπίσει το κεφάλι, έχοντας νωρίτερα αποκαλύψει ότι τα άκρα της γυναίκας είχαν ανακαλυφθεί μέσα σε ένα ψυγείο.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδερφός του πρώην συζύγου του μοντέλου συνελήφθησαν και θα κατηγορηθούν για φόνο, πρόσθεσε. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, συνελήφθη επίσης ο πρώην σύζυγος της Choi ως ύποπτος, σύμφωνα με την South China Morning Post.

Οι οικονομικές διαφωνίες που οδήγησαν στη δολοφονία του μοντέλου

«Πιστεύουμε ότι το θύμα και η οικογένεια του πρώην συζύγου της είχαν πολλές οικονομικές διαφορές που αφορούσαν τεράστια ποσά» δήλωσε ο Τσανγκ. «Κάποιος ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που το θύμα διαχειριζόταν τα; περιουσιακά της στοιχεία». Το μοντέλο δηλώθηκε για πρώτη φορά ως εξαφανισμένη την Τετάρτη. Φέρεται να την είδε για τελευταία φορά ο αδερφός του πρώην συζύγου της, ο οποίος εργαζόταν ως σοφέρ της. Η αστυνομία ισχυρίστηκε επίσης πως η οικογένεια είχε πει νωρίτερα ψέματα για να παραπλανήσει του ερευνητές.

Το σπίτι είχε νοικιαστεί πρόσφατα και δεν ήταν επιπλωμένο, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε στηθεί για να ξεφορτωθεί το πτώμα της Choi, πρόσθεσε ο υπαστυνόμος, λέγοντας πως η επίθεση ήταν «καλά σχεδιασμένη» και «προμελετημένη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις