Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η αποκάλυψη της Μεσσαροπούλου
LIFESTYLE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η αποκάλυψη της Μεσσαροπούλου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: «Κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει με άνθρωπο από τον χώρο»

Μία αποκάλυψη για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day. Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά τις δηλώσεις του πατέρα της ερμηνεύτριας, Γιάννη Ζουγανέλη, γνωστοποίησε ότι ο ένας από τους δύο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. «Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο καλά, θέλω να πω ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει. Το διαζύγιο και η διάσταση είναι από τον Οκτώβριο, οπότε έχει περάσει ένα αρκετά χρονικό διάστημα με τελικές αποφάσεις και με τα θέματα που υπήρχαν για επανασύνδεση ή όχι… Ο άνθρωπος με τον οποίο εμπλέκεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας. Συνάδελφος» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου. Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει διάφορες ιδιότητες, μεταξύ των οποίων και η ενασχόλησή του με την τηλεόραση.

Έλενα Χριστοπούλου για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Είναι λίγο λαϊκό, δεν μπορείς να το πεις αυτό για Ζουγανέλη – Δημητρίου»

Με αφορμή την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε μέσα από το «Πρωινό μας». Η Έλενα Χριστοπούλου, μάλιστα, είπε πως δεν ήταν σωστή η αναφορά της δημοσιογράφου στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς, κατά την άποψή της είναι ένα ζήτημα, ενώ τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες αποκαλύψεις.

«Η τοποθέτηση αυτή σίγουρα αδικεί έναν εκ των δύο. Δεν τοποθετείσαι έτσι άμεσα, τόσο γρήγορα. Δηλαδή, χωρίζουν δύο άνθρωποι, συζητάμε ότι χωρίζουν με πάρα πολύ ωραία συναισθήματα και το έχουμε πει πολλάκις από εδώ. Δεν μπορείς την επόμενη μέρα να τρέχεις να πεις ότι ένας από τους δύο έχει γκόμενο ή γκόμενα. Σόρρυ, είναι λίγο λαϊκό», είπε η Έλενα Χριστοπούλου. «Δεν ειπώθηκε με κακή πρόθεση, πάντως. Αυτό το λαϊκό, τώρα… Ουσιαστικά, αν δεν ξέρεις, δεν καταλαβαίνεις», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Έλενα Χριστοπούλου κατέληξε: «Όλα θέμα πρόθεσης είναι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις