Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός Καθαρά Δευτέρα – Καλλιάνος: Μια.. άλλη άποψη
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός Καθαρά Δευτέρα – Καλλιάνος: Μια.. άλλη άποψη

Καιρός Καθαρά Δευτέρα - Καλλιάνος: Καμία βαρυχειμωνιά δεν θα έρθει το τριήμερο, λέει

Καλός θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. «Καμία βαρυχειμωνιά δεν θα έρθει το τριήμερο. Καμία χιονόπτωση δεν θα υπάρξει. Καμία εκτεταμένη κακοκαιρία δεν θα λάβει χώρα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος. «Ίσα ίσα, ο καιρός θα είναι πολύ ήπιος για την εποχή, τονίζει, με αυξημένες θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 20-22°C στα πεδινά ηπειρωτικά από το Σάββατο και στη συνέχεια και μάλιστα, τοπικά, ίσως δούμε και λίγο υψηλότερα τον υδράργυρο» τόνισε. Παράλληλα, ο μετεωρολόγος του Mega υπογραμμίζει ότι «Θα πνέουν ισχυροί νοτιάδες από το Σάββατο και έπειτα που θα αγγίζουν τα 7-8 μποφόρ. Θα έρθει και σκόνη από την Αφρική που θα προκαλέσει θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Σε ό,τι αφορά τις βροχές, θα είναι τοπικές και δεν θα προβληματίσουν, με εξαίρεση τη Δυτική Ελλάδα, όπου την Κυριακή αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες».

Τέλος, ο κ. Καλλιάνος προβλέπει ότι «την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις, ζέστη και πολύ λίγες τοπικές βροχές οι οποίες αποτυπώνονται προγνωστικά στους παρακάτω χάρτες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις