Ελεονώρα Ζουγανέλη διαζύγιο: Χώρισε με τον Σπύρο Δημητρίου

LIFESTYLE

Ελεονώρα Ζουγανέλη διαζύγιο: Χώρισε με τον Σπύρο Δημητρίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ελεονώρα Ζουγανέλη διαζύγιο::Το βελούδινο διαζύγιο και η επιβεβαίωση

21.02.2023 | 10:56

Οι φήμες περί χωρισμού της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου οι οποίες κυκλοφορούν εδώ και πολλούς μήνες φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Την είδηση του χωρισμού της τραγουδίστριας και του δικηγόρου μετέδωσε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε πως είναι πλέον επίσημο ότι το ζευγάρι χώρισε οριστικά. Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον γάμο τους να περνά μια σοβαρή κρίση, με πολλούς να κάνουν λόγο ακόμα και για διαζύγιο. Η Ζουγανέλη διέψευσε πολλές φορές την είδηση, αλλά δυστυχώς ήρθε και η επιβεβαίωση. Όπως τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή “Πρωινό μας” οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το διαζύγιο είναι βελούδινο, με τους δύο τους να αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια τον χωρισμό τους. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Οκτώβριο του 2022 σε συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο θέατρο Άλσος.

Η γνωριμία μετά την κηδεία, ο γάμος στις Σπέτσες και ο χωρισμός

Η Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον γνωστό ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου πριν από δυόμιση χρόνια περίπου στις Σπέτσες. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά των Σπετσών. Οι δυο τους έκαναν τον γάμο τους κρυφά αφού είχαν ανακοινώσει στα ΜΜΕ ότι τον ματαίωσαν λόγω των περιορισμών λόγω κορονοϊού.\

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω φίλων μετά την κηδεία του πατέρα του Δημητρίου: “Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ (Μπαλτζή) και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Άλλο που δεν ήθελα στη φάση που ήμουν. Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”.

Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους” είχε δηλώσει ο Σπύρος Δημητρίου.

Ένα χρόνο μετά τον γάμο της η Ζουγανέλη είχε δηλώσει: “Ο γάμος είναι είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω”.

Exit mobile version