Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρσέλο Ολυμπιακός: «Στην Ελλάδα και στον Πειραιά θα έχει πάντα φίλους»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρσέλο Ολυμπιακός: «Στην Ελλάδα και στον Πειραιά θα έχει πάντα φίλους»

Μαρσέλο Ολυμπιακός: Επίσημο είναι πλέον το διαζύγιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μαρσέλο

Με ανάρτηση της στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Μαρσέλο. Μετά από έξι μήνες συνεργασίας οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Βραζιλιάνου μπακ χωρίζουν φιλικά με τον Ολυμπιακό να ρίχνει επίσημα τους τίτλους τέλους. Με ανάρτηση της η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον σταρ του ποδοσφαίρου για την παρουσία του στον Θρύλο και σημείωσε ότι θα έχει πάντα φίλους στον Πειραιά.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

«Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους! #Olympiacos #Marcelo».

Ο Μαρσέλο αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο έπαιξε 332 λεπτά σε 10 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ.

Ο Μαρσέλο ευχαρίστησε τον Ολυμπιακού, τόνισε πως νιώθει σεβασμό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του

«Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα μείνουν για πάντα σημαδευτές στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον! Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Χάμες μετά το αντίο του Μαρσέλο: «Θα μου λείψεις»

Είχαν την τύχη να παίξουν μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν ένας σημαντικός λόγος που ο Χάμες επέλεξε να πει το ναι στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρσέλο και ο Χάμες Ροντρίγκες μετά την ομάδα της Μαδρίτης έπαιξαν, έστω και για λίγο και στον Ολυμπιακό, και όπως ήταν φυσικό ο Κολομβιανός «αντέδρασε» στο διαζύγιο του Βραζιλιάνου με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Χάμες διάβασε το ποστ του φίλου του στο Instagram και σχολίασε: «Ο καλύτερος. Θα μου λείψεις»!

james
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις