Ανακοπή στην πτήση: Θρίλερ στον αέρα προς Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοπή στην πτήση: Θρίλερ στον αέρα προς Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ανακοπή στην πτήση: Ο επιβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από αναγκαστική προσγείωση

18.02.2023 | 22:05

Στιγμές αγωνίας επικράτησαν κατά την πτήση της Ryanair από τη Στοκχόλμη στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, όταν επιβάτης υπέστη ανακοπή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria, ο πιλότος προσπαθούσε πάνω από την Πολωνία να κάνει αναγκαστική προσγείωση, την ώρα που στο αεροπλάνο επικρατούσε σύγχυση. Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αλλά και η χαμηλή νέφωση δεν επέτρεψε την προσγείωση στο Γκντανσκ έπειτα από δύο προσπάθειες, και τελικά αυτή έγινε στη Βαρσοβία, όπου ασθενοφόρο παρέλαβε τον επιβάτη. Ήδη από το αεροπλάνο τού είχαν παράσχει τις πρώτες βοήθειες τρεις γιατροί επίσης επιβάτες της πτήσης.

Γιατροί και νοσηλευτές μπήκαν αργότερα στο αεροσκάφος και με φορείο παρέλαβαν τον ασθενή, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα μετά, το αεροσκάφος απογειώθηκε και συνέχισε το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη, όπου έφτασε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Το αεροσκάφος, που αναχώρησε από τη Στοκχόλμη στις 18.25, αντί να φθάσει ύστερα από περίπου τρεις ώρες στη Θεσσαλονίκη, έφτασε στην πόλη μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως περιέγραψε στο voria.gr επιβάτης της πτήσης, όλα ξεκίνησαν περίπου 1,5 ώρα μετά την αναχώρηση της πτήσης από τη Στοκχόλμη κι ενώ το ταξίδι κυλούσε ομαλά.

Exit mobile version