Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπύρος Παπαδόπουλος Τετ α τετ: Πήγα πρώτη φορά διακοπές 40 χρονών
LIFESTYLE

Σπύρος Παπαδόπουλος Τετ α τετ: Πήγα πρώτη φορά διακοπές 40 χρονών

Σπύρος Παπαδόπουλος: Όσα λεφτά και αν μου δώσεις, κάπως θα χαθούν

Στις διακοπές που καθυστέρησε… 40 χρόνια να πάει, τη σχέση του με το χρήμα, τους «Απαράδεκτους», αλλά και το θάνατο του αδερφού του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, με τη σχετική εκπομπή να αναμένεται να προβληθεί από τον ALPHA Κύπρου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Στο σχετικό trailer που κυκλοφόρησε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «ιδεολόγο τεμπέλη», ενώ αναφέρεται και στις διακοπές που… δεν έκανε.

«Μπορεί να έχω δουλέψει όσο λίγοι άνθρωποι στη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι είμαι ιδεολόγος τεμπέλης. Πήγα πρώτη φορά διακοπές 40 χρονών, μέχρι τότε δεν ήξερα πώς είναι οι διακοπές», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Όσα λεφτά και αν μου δώσεις, κάπως θα χαθούν

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική σειρά -σταθμό για την ελληνική τηλεόραση, τους «Απαράδεκτους», ο ίδιος είπε ότι «Ήμαστε κάτι κεφάτα πιτσιρίκια που έκαναν την τρέλα τους και τα πλήρωναν κιόλας». Σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων του, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι «Δεν ξέρω τι γίνονται τα λεφτά. Όσα λεφτά και αν μου δώσεις, κάπως θα χαθούν, αλλά δεν ξέρω πώς». Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει ρωτηθεί σε συνέντευξη αν εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός, ενώ μίλησε και για την αγάπη του στις μοτοσυκλέτες, τονίζοντας ότι «Έχω πει ότι όταν κατέβω από τη μηχανή, τότε θα πει ότι γέρασα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τέλος, μίλησε και για τη μεγάλη απώλεια του αδερφού του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «Το πένθος που έβλεπα στους γονείς μου μετά τον θάνατο του μικρού μου αδελφού, ήταν κάτι πολύ δύσκολο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις