Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπόμπα παιδιά: Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος
LIFESTYLE

Μπόμπα παιδιά: Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος

Μπόμπα παιδιά: Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 για την τηλεοπτική επιστροφή του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τις αλλαγές που έφεραν τα παιδιά της στη ζωή της. Για το Dragons’ Den που παρουσιάζει ο σύζυγός της, είπε: «Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο show, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση. Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο του, έχει παντρέψει τις δύο μεγάλες του αγάπες, το επιχειρείν, με την τηλεοπτική παρουσίαση και είναι τέλειο».

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στη συνέχεια και για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή: «Έχουν γίνει συζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα το focus μου είναι στα κορίτσια και στην επιχείρηση εστίασης, οπότε δεν είναι κάτι που αξιολογούσα σοβαρά. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο».

Τέλος, μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννηση των παιδιών της: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα. Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου που δεν σε αφορά τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, όταν μάλιστα αυτό δεν έχει βάση και μεγάλη ουσία», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις