Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά – γενέθλια: Η on air έκπληξη στην παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά – γενέθλια: Η on air έκπληξη στην παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά - γενέθλια: Η παρουσιάστρια ευχήθηκε «υγεία και χαρές σε όλον τον κόσμο»

Η Φαίη Σκορδά έχει σήμερα 9 Φεβρουαρίου τα γενέθλιά της και δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η σημερινή εκπομπή, χωρίς κάποια έκπληξη από τους συνεργάτες της στο «Πρωινό μας». Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη και την «καλημέρα» της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό κοινό, η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Άγγελος Βουράκης και ο Νίκος Γεωργιάδης την υποδέχτηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα πλατό. Με φόντα μερικά μεγάλα χρυσά μπαλόνια και μία επιγραφή που γράφει «χαρούμενα γενέθλια», της τραγούδησαν για τα «χρόνια πολλά». Μετά το τραγούδι, η Φαίη Σκορδά έσβησε ένα κεράκι από την τούρτα που της είχε ετοιμάσει η παραγωγή, με τον floor manager να της δίνει και μία ανθοδέσμη. «Ευχαριστώ πολύ, υγεία και χαρές σε όλον τον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να είμαστε όλοι γεροί, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι» είπε χαμογελαστή.

Πρόσφατα, η Φαίη Σκορδά θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό έναν προβληματισμό της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για τους ψεύτικους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα και για την εμμονή που έχουν κάποιοι από αυτούς, τόσο με την ίδια όσο και με την εκπομπή της, κάνοντας συνεχώς αρνητικά σχόλια. Τόνισε: «Μιας και αναφέρεις του twitter θα ήθελα να πω κάτι. Από την αρχή της σεζόν, υπάρχουν έξι λογαριασμοί που μπαίνεις μέσα και είναι ψεύτικοι και πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι μέχρι και σήμερα γράφουν σχόλια, τα οποία δεν είναι πολύ θετικά για εμένα, τα σβήνουν καθημερινά και την επόμενη μέρα βλέπουν την εκπομπή και ξανά τα ίδια».

Ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας

Στη συνέχεια της τοποθέτησής της η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ποιος άνθρωπος έχει τόσο χρόνο να βλέπει μια εκπομπή, να έχει τέτοιους λογαριασμούς και κάθε μέρα να στέλνει τέτοια μηνύματα. Είναι στο Instagram μου, αλλά επειδή δεν το χειρίζομαι εγώ, έχω μια ομάδα από πίσω, τους τρώει χρόνο και λέω πως είναι δυνατόν;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις