Γάτα Βοτανικός: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε το ζωάκι

ΕΛΛΑΔΑ

Γάτα Βοτανικός: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε το ζωάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γάτα Βοτανικός:Το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου ένας άνδρας είχε καταγραφεί από κάμερα να χτυπά μια γατούλα μέχρι θανάτου και, στη συνέχεια, να την παίρνει μαζί του

09.02.2023 | 07:44

Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε έναν άνδρα που θανάτωσε μια γάτα στην περιοχή του Βοτανικού, περιστατικό που είχε καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας. Ο άνδρας έχει οδηγηθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για την νόμιμη διαδικασία και θα ακολουθήσει ο σχηματισμός δικογραφίας, ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Κατά τη διαδικασία της προανάκρισης προέκυψαν κι άλλα νεκρά σώματα γατών -περί τα πέντε- εντός του παραπήγματος όπου κοιμόταν ο φερόμενος ως δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι περάσει αυτόφωρο πριν ένα μήνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Το βίντεο με την άγρια κακοποίηση του ζώου είχε δημοσιεύσει η εθελοντική ομάδα Empty the cages Athens.

Όπως κατήγγειλε σε ανάρτησή της, το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην οδό Αγίας Μαρκέλλας και Κωνσταντινουπόλεως, στον Βοτανικό, «ένας άνθρωπος χτύπησε μια γατούλα μέχρι θανάτου» και στη συνέχεια την πήρε μαζί του.

Η φιλοζωική ομάδα Alma Libre αναφέρει ότι στις έρευνες, που μάλιστα έγιναν εκτός ωραρίου υπηρεσίας των αστυνομικών, συμμετείχε φιλόζωος αστυνομικός που είναι και μέλος της εν λόγω ομάδας.

Exit mobile version