Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γάτα Βοτανικός: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε το ζωάκι
ΕΛΛΑΔΑ

Γάτα Βοτανικός: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε το ζωάκι

Γάτα Βοτανικός:Το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου ένας άνδρας είχε καταγραφεί από κάμερα να χτυπά μια γατούλα μέχρι θανάτου και, στη συνέχεια, να την παίρνει μαζί του

Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε έναν άνδρα που θανάτωσε μια γάτα στην περιοχή του Βοτανικού, περιστατικό που είχε καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας. Ο άνδρας έχει οδηγηθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για την νόμιμη διαδικασία και θα ακολουθήσει ο σχηματισμός δικογραφίας, ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Κατά τη διαδικασία της προανάκρισης προέκυψαν κι άλλα νεκρά σώματα γατών -περί τα πέντε- εντός του παραπήγματος όπου κοιμόταν ο φερόμενος ως δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι περάσει αυτόφωρο πριν ένα μήνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Το βίντεο με την άγρια κακοποίηση του ζώου είχε δημοσιεύσει η εθελοντική ομάδα Empty the cages Athens.

Όπως κατήγγειλε σε ανάρτησή της, το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην οδό Αγίας Μαρκέλλας και Κωνσταντινουπόλεως, στον Βοτανικό, «ένας άνθρωπος χτύπησε μια γατούλα μέχρι θανάτου» και στη συνέχεια την πήρε μαζί του.

Η φιλοζωική ομάδα Alma Libre αναφέρει ότι στις έρευνες, που μάλιστα έγιναν εκτός ωραρίου υπηρεσίας των αστυνομικών, συμμετείχε φιλόζωος αστυνομικός που είναι και μέλος της εν λόγω ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις