Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάικλ Τζάκσον – τραγούδια: Πωλείται το 50% των δικαιωμάτων του «βασιλιά της ποπ»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάικλ Τζάκσον – τραγούδια: Πωλείται το 50% των δικαιωμάτων του «βασιλιά της ποπ»

Μάικλ Τζάκσον - τραγούδια: Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμφωνία που έχει γίνει στη μουσική αγορά

Πρόσωπα που διαχειρίζονται την περιουσία του Μάικλ Τζάκσον, αποφάσισαν να πουλήσουν το 50% από τα δικαιώματα της μουσικής του «βασιλιά της ποπ». Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η τελική συμφωνία ενδέχεται να αγγίξει τα 900 εκατομμύρια δολάρια. Όπως επιβεβαίωσαν τρεις πηγές του αμερικανικού μέσου αυτή πρόκειται, να είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που έχει γίνει μέχρι σήμερα, στην αγορά μουσικών καταλόγων. Επιπλέον, οι πηγές υπογράμμισαν ότι η Sony και ένας πιθανός οικονομικός εταίρος, διαπραγματεύονται να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων όσον αφορά στις εκδόσεις, στα έσοδα από την ηχογραφημένη μουσική του τραγουδιστή, στην παράσταση «MJ: The Musical» στο Μπρόντγουεϊ και στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Michael», και ίσως και σε άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Ο τραγουδιστής πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών και την περιουσία του στον τομέα της ψυχαγωγίας, χειρίστηκαν με σταθερότητα ο επί σειρά ετών δικηγόρος του Τζον Μπράνκα και ο Τζον ΜακΚλέιν. Τον «βασιλιά» θα υποδυθεί ο ανιψιός του, Τζαφάρ, στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Μάικλ», σε σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκουά. Είναι ο γιος του τραγουδιστή, παραγωγού και μέλους των Jackson 5, Τζερμέιν Τζάκσον. Ο ίδιος έγραψε στο Twitter σχετικά με τον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο ότι «είναι μεγάλη μου τιμή να ζωντανέψω την ιστορία του θείου μου Μάικλ».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lionsgate, η ταινία θα εξιστορήσει όλες τις πτυχές της ζωής του βασιλιά της ποπ ο οποίος πέθανε το 2009. Το σενάριο θα είναι του Τζον Λόγκαν και η παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Γκράχαμ Κινγκ με τους κληρονόμους του Τζάκσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις