Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 7/2 3η ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αποψινό επεισόδιο
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 7/2 3η ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αποψινό επεισόδιο

Survivor spoiler σήμερα 7/2 3η ασυλία: Θα συνεχίσουν το σερί νικών οι Κόκκινοι;

Ένα σερί ηττών έχουν διαγράψει οι Μπλε στο Survivor All Star, οι οποίοι στο προηγούμενο συμβούλιο, κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως πρώτο προτεινόμενο, για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες έβγαλαν στον τάκο για ακόμα μια φορά τον Κρίς Σταμούλη. Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης με τους Κόκκινους να επιτυγχάνουν μια ακόμα νίκη στέλνοντας τους Μπλε στο συμβούλιο όπου ψήφισαν προς αποχώρηση δύο ακόμα παίκτες. Τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με τα spoiler, οι Μπλε θα «αμυνθούν» στους ανίκητους μέχρι χθες Διάσημους, κερδίζοντας την 3η ασυλία της εβδομάδας. Έτσι, οι Κόκκινοι θα κληθούν απόψε να ψηφίσουν έναν από του συμπαίκτες τους, ο οποίος θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του Αγίου Δομίνικου. Σύμφωνα με τα spoiler δίπλα στους Κρις Σταμούλη, Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα βρεθεί ο Κώστας Παπαδόπουλος. Φαίνεται πως για άλλη μια φορά θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από την Κόκκινη ομάδα.

Την Πέμπτη το κρίσιμο ραντεβού Ατζούν με Δαλάκα και Ασημίνα

Στο μεταξύ, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star. Οι δύο παίκτριες εντοπίστηκαν με κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα. Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού, με την παραγωγή να επιβεβαιώνει την πληροφορία και τον Γιώργο Λιανό να τις βγάζει εκτός παιχνιδιού. Όπως αποκαλύφθηκε και από άλλους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, πριν αναχωρήσουν από την Ελλάδα, είχαν κάνει όλοι τους συμφωνία με την παραγωγή πως σε περίπτωση που παραβιάσει κανείς τον κανόνα του κινητού τηλεφώνου θα αποβληθεί.

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» σήμερα, αποκαλύφθηκε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν μέχρι σήμερα στο νησί, σε απομόνωση, ενώ την Πέμπτη θα συναντηθούν με τον Ατζούν Ιλίζαλι. «Την Πέμπτη είναι το κρίσιμο ραντεβού. Όσα ειπωθούν, τα ξέρουν μόνο οι τρεις τους. Δεν γνωρίζω αν στηρίζουν και οι δύο το ότι “δεν έκαναν χρήση τηλεφώνου” ή αν θα τα ρίξει η μία στην άλλη», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, ενώ αποκαλύπτει επίσης, πως οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε ξεχωριστά ξενοδοχεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις