Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαρεμένος – Καραμανλή ΣΚΑΙ: «Ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρεμένος – Καραμανλή ΣΚΑΙ: «Ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά»

Βαρεμένος για επεισόδιο με Καραμανλή: «Ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας»

«Ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά, αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος για την πολιτική», δήλωσε ο Γιώργος Βαρεμένος, αναφερόμενος στο επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή. Ειδικότερα, μιλώντας στο OPEN, ο κ. Βαρεμένος δήλωσε: «Ό,τι ήταν να γίνει έγινε και η γνώμη μου ήταν ότι διευθετήθηκε. Μου ζήτησαν και οι παρουσιαστές για να μην μείνει οποιαδήποτε σκιά, ότι υπάρχει προσωπική επίθεση στην κ. Καραμανλή. Το δέχθηκα, αποδέχθηκε και η κ. Καραμανλή, είπε ότι είναι προς τιμήν του που αποσύρει οτιδήποτε μπορεί να αφήσει αυτή τη σκιά και φύγαμε από εκεί. Τρεις ώρες αργότερα, εκδίδει ανακοίνωση η ΝΔ και λέει ότι εγώ έκανα σεξιστική επίθεση. Όποιος θέλει, το πιστεύει αυτό και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που το πιστεύει».

«Ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας»

Μάλιστα, σημείωσε πως «ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά, αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος για την πολιτική. Όμως ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας και το πεπρωμένο μας χτύπησε την πόρτα. Οι συμπατριώτες μου ξέρουν πολύ καλά με ποιον τρόπο και με ποιο ύφος έχω πολιτευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές».

Ο Γιώργος Βαρεμένος σημείωσε ότι για τον ίδιο, πάνω από όλα είναι το συμφέρον της χώρας και συμπλήρωσε: «Χθες, αιφνιδιάστηκα στην εκπομπή. Δεν περίμενα τη συγκεκριμένη μέρα να αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα, να μου δείχνει στα μούτρα μου η κ. Καραμανλή αυτό το χαρτί. Σκέφτηκα τι σημαίνει αυτό, ότι αυτή τη μέρα κάποιοι δεν μετέχουμε στην οδύνη; Κάποιοι δηλαδή μπροστά σε μια τραγωδία, απολαμβάνουν κάτι άλλο; Γίνεται κάποια πλειοδοσία πατριωτισμού; Κάθε άνθρωπος έχει κάποιες κόκκινες γραμμές. Θεωρώ ότι αυτή η μέρα σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονταν για πατριωτισμό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις