Survivor Αναγνωστόπουλος: Παραλίγο να πνιγεί ο «μισθοφόρος»

LIFESTYLE

Survivor Αναγνωστόπουλος: Παραλίγο να πνιγεί ο «μισθοφόρος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor Αναγνωστόπουλος: «Με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανείς»

03.02.2023 | 10:54

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στον στίβο μάχης του Survivor All Star, στο επεισόδιο της Πέμπτης, όταν παραλίγο να πνιγεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. «Διάσημοι» και «Μαχητές» κλήθηκαν να αγωνιστούν σε έναν γνώριμο στίβο μάχης, όπου δύο παίκτες κάθε φορά θα έπρεπε με ειδικά μαξιλάρια να προσπαθήσουν να ρίξουν τον αντίπαλο στο νερό. Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Κόρομι ρίχτηκαν στη μάχη, ώσπου και οι δύο έπεσαν στο νερό, όμως ο «μισθοφόρος» φαίνεται πως ήπιε νερό, με αποτέλεσμα, όταν ήρθε στην επιφάνεια, να αρχίσει να ζητά βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να επιπλεύσει.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό απόσπασμα, ο Αναγνωστόπουλος ζήτησε βοήθεια με τον «Κόρο» αλλά και άλλους παίκτες που βρίσκονταν απ’ έξω, να σπεύσουν να τον βοηθήσουν, με τον ίδιο όμως να λέει στον αντίπαλό του «σου φωνάζω, ήπια νερό».

Λίγο μετά, εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στη γιατρό που τον πρόσεχε πως «ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας», ενώ από την ψυχολογική πίεση τον έπιασαν τα κλάματα.

Exit mobile version