Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νικ Κύργιος – πρώην σύντροφος: Ο τενίστας παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι επιτέθηκε στην Κιάρα Πάσσαρι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικ Κύργιος – πρώην σύντροφος: Ο τενίστας παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι επιτέθηκε στην Κιάρα Πάσσαρι

Νικ Κύργιος - πρώην σύντροφος: «Σέβομαι τη σημερινή απόφαση» είπε ο τενίστας

Το δικαστήριο δεν τιμώρησε τον ελληνικής καταγωγής, Αυστραλό σταρ του τένις Νικ Κύργιος , παρά το γεγονός ότι δήλωσε ένοχος για επίθεση στην πρώην σύντροφό του. Εμφανιζόμενος στο Ειρηνοδικείο της Καμπέρα την Παρασκευή (3/2), ο 27χρονος τενίστας παραδέχτηκε ότι έσπρωξε την πρώην κοπέλα του, Κιάρα Πάσσαρι, μετά από καυγά έξω από το διαμέρισμά της στις 10 Ιανουαρίου 2021, ανέφερε το Nine News. Ο Κύργιος ήθελε να αρθεί η κατηγορία της επίθεσης, προβάλλοντας λόγους ψυχικής υγείας, αλλά αυτό απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Αντίθετα, ο δικαστής Μπεθ Κάμπελ άκουσε την παραδοχή της ενοχής του και, στη συνέχεια, απέρριψε την κατηγορία, αποδεχόμενος ότι η σοβαρότητα του θέματος ήταν «χαμηλού επιπέδου», που σημαίνει ότι η καταδίκη δεν καταγράφηκε.

Σε ένα story του Instagram, ο Κύργιος ζήτησε συγγνώμη για την βλάβη που είχε προκαλέσει και είπε ότι είναι επικεντρωμένος στην ανάρρωση από έναν πρόσφατο τραυματισμό στο γόνατο που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το Australian Open τον περασμένο μήνα. «Σέβομαι τη σημερινή απόφαση και είμαι ευγνώμων στο δικαστήριο που απέρριψε τις κατηγορίες χωρίς καταδίκη. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση όταν συνέβη αυτό και αντέδρασα σε μια δύσκολη κατάσταση με τρόπο που μετανιώνω βαθιά. Η ψυχική υγεία είναι δύσκολη. Η ζωή μπορεί να φαίνεται ανυπόφορη. Αλλά ανακάλυψα ότι το να λαμβάνω βοήθεια και να δουλεύω με τον εαυτό μου με βοήθησε να νιώσω καλύτερα και να γίνω καλύτερα», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις