Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φλεγόμενο όχημα: Κομμωτής σώζει οδηγό – Συγκλονιστικό βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

Φλεγόμενο όχημα: Κομμωτής σώζει οδηγό – Συγκλονιστικό βίντεο

Φλεγόμενο όχημα: Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε σε κατάσταση μέθης

Ο Τζάστιν Μάουζερ έκλεισε για κάποιες ημέρες το κομμωτήριό του στο δυτικό Κεντάκι για να κάνει διακοπές στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα, όταν κατέληξε να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να βγάλει έναν άνδρα από ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο που τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο Μάουζερ περπατούσε έξω από το Venetian casino resort με τη σύζυγό του περίπου στις 4.30 μ.μ. στις 27 Ιανουαρίου, όταν είδε ένα αυτοκίνητο στη νησίδα του δρόμου. Κάμερες παρακολούθησης του δήμου κατέγραψαν βίντεο με τον Μάουζερ και έναν αστυνομικό της πόλης του Λας Βέγκας, Ντέρεκ Στέμπινς, να ορμούν στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχε πάρει φωτιά και άνοιξαν τις πόρτες.

Οι περαστικοί έβλεπαν το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και μέσα σε αυτό ήταν εγκλωβισμένος ένας άνδρας, αναίσθητος. Ο Μάουζερ και ο Στέμπινς μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να τον βγάλουν μέσα από αυτό. Λίγη ώρα αργότερα, φλόγες ξέσπασαν από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και εξαπλώθηκαν.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η αστυνομία διαπίστωσε ότι οδηγούσε σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με τον Guardian. Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανέφερε: «Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες και στους δύο άνδρες που βρέθηκαν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις