Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Συνεχίζει, με νέες διαβάσεις πεζών, τη δουλειά στην οδική ασφάλεια ο δήμος Φυλής
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζει, με νέες διαβάσεις πεζών, τη δουλειά στην οδική ασφάλεια ο δήμος Φυλής

Δήμος Φυλής: «Προσπαθούμε να περιορίσουμε τα τροχαία κι έχουμε εστιάσει στην προστασία των πεζών, αφού αυτή η κατηγορία αριθμεί και τα περισσότερα θύματα».

Συνεχίζει, αδιάκοπα, την προσπάθειά του στις υποδομές ο Αναπλ. Δήμαρχος του δήμου Φυλής Γιώργος Ραφτέλης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στον τομέα της οδικής ασφάλειας, με στόχο τον περιορισμό του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων. Για το λόγο αυτό βελτιώνει, σε καθημερινή βάση, την κάθετη σήμανση, με την τοποθέτηση πινακίδων, ενώ παράλληλα, ασχολείται και με την οριζόντια σήμανση, δημιουργώντας διαβάσεις πεζών σε κομβικά σημεία της πόλης.

 

Η δημιουργία νέων διαβάσεων έγινε αναγκαία λόγω της τοποθέτησης νέου ασφαλτοτάπητα σε πολλούς δρόμους. Ο Γιώργος Ραφτέλης δίνει προτεραιότητα στα σχολεία, όπου ήδη έχει δημιουργήσει νέες διαβάσεις πεζών, χωρίς να παραμελήσει σημεία μεγάλης κυκλοφορία, όπως οι εκκλησίες, οι πλατείες και τα δημόσια κτίρια. Αλλά δεν περιορίζεται σε αυτό. Όπου, με την πολύχρονη εμπειρία του, διαπιστώνει ότι μπορεί να λύσει προβλήματα, το κάνει ακόμα κι αν πρόκειται για εργασία εκτός προγράμματος.

 

Η προσπάθεια του Γιώργου Ραφτέλη δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους συνδημότες μας, αλλά και από τους κοινωνικούς φορείς. Όλοι εκφράζονται θετικά για την προσπάθειά του, ενώ σε πολλές περιπτώσεις εκφράζουν, δημόσια, τις ευχαριστίες τους στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, ο οποίος προστέθηκε στη λίστα των φορέων και των συνδημοτών μας που επιδοκιμάζουν τη δουλειά που γίνεται στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

 

«Προσπαθούμε με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τους συναδέλφους, να περιορίσουμε τα τροχαία κι έχουμε εστιάσει στην προστασία των πεζών, αφού αυτή η κατηγορία αριθμεί και τα περισσότερα θύματα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους μας, αλλά εξίσου μεγάλη υπευθυνότητα χρειάζεται κι από τους συνδημότες μας. Τόσο στην καθημερινή κίνησή τους στους δρόμους, όσο και στην προστασία των πινακίδων σήμανσης. Τις έχει πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος και σώζουν ζωές κι αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι», δήλωσε ο Γιώργος Ραφτέλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις