Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ντάνι Άλβες – φυλακή: «Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει ο Βραζιλιάνος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντάνι Άλβες – φυλακή: «Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει ο Βραζιλιάνος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Ντάνι Άλβες - φυλακή: Πώς «περνάει» την καθημερινότητά του ο κατηγορούμενος

Ο Ντάνι Άλβες προσαρμόζεται στη φυλακή Brians 2, καθώς βρίσκεται έγκλειστος εδώ και μια εβδομάδα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εκεί για την ασφάλειά του το περασμένο Σάββατο (21/1), αφού ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση της φερόμενης σεξουαλικής επίθεσης σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, διέταξε να οδηγηθεί στη φυλακή άνευ όρων και χωρίς εγγύηση, όπως ανέφερε η «MARCA». Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο εντός όσο και εκτός των «τεσσάρων τοίχων», όπως τονίζουν πληροφορίες της εφημερίδας La Vanguardia.

Η εφημερίδα αποκάλυψε πως είναι η καθημερινή ζωή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στη φυλακή και επίσης δημοσίευσε μαρτυρίες διάφορων συγκρατουμένων του, με τους οποίους έπαιξε ακόμη και ποδόσφαιρο, σε αγώνα εντός της Brians 2. Σύμφωνα με τη μαρτυρία των κρατουμένων, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που κατέστησε σαφές ότι μέσα στους τοίχους της φυλακής είναι απλώς ένας άλλος άνθρωπος σαν όλους τους υπόλοιπους. «Ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει έξω από τη φυλακή – ο Ντάνι που βρίσκεται εδώ είναι απλώς ένας άλλος άνθρωπος», φέρεται να ομολόγησε ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. «Έφυγα από το σπίτι μου όταν ήμουν 15 ετών και έχω ξεπεράσει πολύ δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις στη ζωή μου. Αυτή θα είναι μία ακόμη που θα περάσει. Δεν φοβάμαι τίποτα», φέρεται να σχολίασε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σε άλλους κρατούμενους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις