Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μητέρα Καρολίνας – Μπο: “Δε μπορεί να λέγεται κάτι που δεν ισχύει”
LIFESTYLE

Μητέρα Καρολίνας – Μπο: “Δε μπορεί να λέγεται κάτι που δεν ισχύει”

Μητέρα Καρολίνας - Μπο: Η μητέρα της Καρολίνας μίλησε για όλα όσα αφορούν την κόρη της

Η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα της πρώην πλέον παίκτριας του «Survivor All Star» μίλησε για όλα όσα αφορούν την κόρη της σε σχέση με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Αφορμή για τα όσα δήλωσε η κυρία Ζωής, ήταν κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη η κολλητή φίλη του Μπο, Γεωργία Βρανά. «Παρακολούθησα την εκπομπή της κυρίας Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστηρίξει. Ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες. Δε μίλησα με τον Μπο καθόλου. Η τελευταία επικοινωνία που είχα με τον Μπο ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητό της και του είπα πάμε να πιούμε έναν καφέ να σε γνωρίσω. Ήμουν με τον γιο μου.

Survivor: Μπο και Καρολίνα Καλύβα είναι ζευγάρι!
“Δεν ήξερα για τη σχέση τους”

Πριν από αυτό ο Μπο είχε έρθει με την κόρη μου, τη Μαριαλένα και τον Σάκη στο μαγαζί που έχουμε στο Λουτράκι. Τους έβλεπα ως Survivors, δεν ήξερα για τη σχέση τους. Η κόρη μου κοιμάται τώρα, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε η κυρία Βρανά όταν είπε πως δε μιλάω με την κόρη μου. Δε μπορεί να λέγεται κάτι που δεν ισχύει και εγώ είμαι άνθρωπος της αλήθειας. Να βάζουμε φίλους και να υποστηρίζουν…

Η κυρία Βρανά που βγήκε στο παράθυρο της κυρίας Τσολάκη πως ήξερε για τα μηνύματα;» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα. «Δύο μέρες πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η Καρολίνα δεν είχε πολλή επικοινωνία με τη μαμά της και η μαμά της έστειλε μήνυμα στον Μπο και τον ρωτούσε αν έχει κάποιο νέο της και τα λοιπά. Το λέω επειδή η μαμά της Καρολίνας ανέφερε χθες ότι ο Μπο ξεκίνησε τη συνομιλία μαζί της, αυτό είναι ψέμα» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Γεωργία Βρανά στην Ελένη Τσολάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις