Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Πρώτο Ένσημο – διόρθωση IBAN: Ανοιχτή η πλατφόρμα «ΕΡΓΑΝΗ», αναλυτικές οδηγίες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρώτο Ένσημο – διόρθωση IBAN: Ανοιχτή η πλατφόρμα «ΕΡΓΑΝΗ», αναλυτικές οδηγίες

Πρώτο Ένσημο - διόρθωση IBAN: Ποιους αφορά το πρόγραμμα

Διαθέσιμο θα είναι το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ κατά την περίοδο 25 – 31 Ιανουαρίου 2023 για τη διόρθωση του τραπεζικού λογαριασμού επιχειρήσεων και ωφελούμενων, που έχουν ενταχθεί στο «Πρώτο Ένσημο». Διευκρινίζεται ότι οι ορθές επαναλήψεις των ΙΒΑΝ από τους δικαιούχους στο πλαίσιο του προγράμματος αφορούν επιδοτήσεις που θα καταβληθούν στους δικαιούχους και σε κάθε περίπτωση δεν αφορούν σε επιδοτήσεις που έχουν ήδη καταβληθεί στους αρχικά δηλωθέντες τραπεζικούς λογαριασμούς από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η διόρθωση του ΙΒΑΝ είναι απαραίτητη προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταβολή της επιδότησης προς τους δικαιούχους από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Οι διορθώσεις που επιτρέπονται:

  • Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης ένταξης στο αντίστοιχο πρόγραμμα.
  • Οι ωφελούμενοι νέοι που επιθυμούν να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής για την ένταξή τους στο πρόγραμμα «Πρώτο Ένσημο».
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις