Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισραήλ – Ελλάδα τεχνητή νοημοσύνη: “Βρήκαμε και επίσημα την επόμενη εμμονή μας!”
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ – Ελλάδα τεχνητή νοημοσύνη: “Βρήκαμε και επίσημα την επόμενη εμμονή μας!”

Το Ισραήλ μας στέλνει μήνυμα στα ελληνικά χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη!

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε το Ισραήλ για να διαφημίσει στην Ελλάδα την πρόοδο που έχουν κάνει οι τεχνολογικές του εταιρείες στο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), που όπως όλα δείχνουν θα κυριαρχήσει στο μέλλον. Συγκεκριμένα, η ισραηλινή εταιρία τεχνολογίας D-ID έφτιαξε ένα AI σύστημα, το οποίο μπορεί να παράγει βίντεο με avatars που μιλάνε και κινούνται σαν άνθρωποι. Έτσι, σύμφωνα με το unboxholics.com, η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία για να απευθύνει μηνύματα στους πολίτες διαφόρων χωρών, τονίζοντας ότι πρόκειται για «AI διπλωματία».

«AI-διπλωματία: Βρήκαμε και επίσημα την επόμενη εμμονή μας με την τεχνητή νοημοσύνη. Χάρη στην ισραηλινή εταιρεία D-ID μπορούμε πλέον να επικοινωνούμε με το κοινό μας σε όλο τον κόσμο στη γλώσσα! του» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο Twitter η κυβέρνηση του Ισραήλ.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να δείτε το μήνυμα του επικεφαλής της διεύθυνσης ψηφιακής διπλωματίας στο Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ , Ντέιβιντ Σαράνγκα, προς τους «φίλους του στην Ελλάδα». Όλο το βίντεο, τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος, έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από AI, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις