Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρίτα Όρα σχέσεις: Η απάντηση στις φήμες για το «τρίο» του Χόλιγουντ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρίτα Όρα σχέσεις: Η απάντηση στις φήμες για το «τρίο» του Χόλιγουντ

Ο παπαρατσικός φακός τους είχε απαθανατίσει να φιλιούνται και οι τρεις στο στόμα, με τα δημοσιεύματα να μιλούν για το νέο «τρίο» του Χόλιγουντ

Πριν δύο χρόνια, τον γύρο του διαδικτύου είχαν κάνει κάποια στιγμιότυπα, τα οποία έδειχναν τη Ρίτα Όρα, τον Τάικα Γουάτιτι και την Τέσα Τόμπσον να φιλιούνται μεταξύ τους. Οι τρεις τους βρίσκονταν στην Αυστραλία για κάποια πρότζεκτ. Συγκεκριμένα, η Ρίτα Όρα ήταν στην κριτική επιτροπή του «Voice» της Αυστραλίας, ο Γουάιτιτι σκηνοθετούσε τον «Thor», ενώ η Τόμπσον έπαιζε στην ταινία. Σε κάποια από τις εξόδους τους, ο παπαρατσικός φακός τους απαθανάτισε να ανταλλάσσουν και οι τρεις ένα φιλί στο στόμα και τότε, όλοι έκαναν λόγο για το νέο «τρίο» του Χόλιγουντ. Κανείς τους δεν απάντησε στη φημολογία τότε, ότι είχαν σχέση, μέχρι που δύο χρόνια αργότερα, η Ρίτα Όρα θέλησε να δώσει εξηγήσεις.

Mιλώντας στο βρετανικό GQ, ανέφερε πως επέλεξε να μην δώσει σημασία, γιατί το θεώρησε γελοίο. «Νομίζω πως όταν κάποια πράγματα είναι τόσο παράλογα και είναι δύσκολο να τα κατανοήσεις, απλά πρέπει να τα αγνοήσεις», εξήγησε. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αιτία για εκείνη τη στιγμή ήταν το αλκοόλ. «Έχεις υπάρξει σε μία κατάσταση όπου είχες πιει πολλά ποτά και ήσουν με τους καλύτερους σου φίλους; Και την επόμενη ημέρα σκέφτεσαι πως μιλούσες με ένα άτομο στο καπνιστήριο για τέσσερις ώρες και δεν έχεις ιδέα ποιος ήταν. Κυριολεκτικά, αυτό που είδατε ήταν μερικοί φίλοι που πέρναγαν καλά. Είχαν ένα τρελό πρόγραμμα και όλοι χρειάζονταν να χαλαρώσουν», δήλωσε.

Ωστόσο, αν και διέψευσε τη φήμη που ήθελε και τους τρεις τους να έχουν σχέση και ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, παραδέχθηκε πως της άρεσε το γεγονός ότι οι φανς της από την LGBTQ+ κοινότητα, ένιωσαν μεγάλη έμπνευση από εκείνη, δεδομένου ότι πέρασε δημόσια μία τέτοια εικόνα ως «φυσιολογική». «Με έκαναν πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρεις ποτέ ποιους μπορεί να ακουμπήσεις συναισθηματικά», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις