Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαραντίνης – Χρηστίδου συνεπιμέλεια: «Τα παιδιά είπαν ότι θέλουν ίσες μέρες τη μαμά και τον μπαμπά»
LIFESTYLE

Μαραντίνης – Χρηστίδου συνεπιμέλεια: «Τα παιδιά είπαν ότι θέλουν ίσες μέρες τη μαμά και τον μπαμπά»

Μαραντίνης - Χρηστίδου συνεπιμέλεια: «Εξαρχής δεν ήμουν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου» λέει ο τραγουδιστής

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και στον τρόπο που το διαχειρίστηκαν, σε σχέση με τα παιδιά τους. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αρχικά, εξήγησε πως πάντοτε φρόντιζε να είναι παρών για τα παιδιά του. «Εξαρχής δεν ήμουν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Αυτό συνέβαινε έτσι κι αλλιώς και μέσα στον γάμο. Ήμασταν δυο άνθρωποι που δούλευαν πολύ και είχαν ωράρια περίεργα και υπήρχαν φορές που θα είχα εγώ τα παιδιά όλη τη μέρα ή και δύο μέρες. Αντίστοιχα, όταν έφευγα και η μαμά τους», είπε αρχικά.

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Αυτό ήταν κάτι που είχε στηθεί από την αρχή. Θέλει αρχικά διάθεση, γιατί όταν έρχονται τα παιδιά είναι δύσκολη η συνεννόηση. Είναι μεγάλη η αλλαγή». Όπως εξήγησε στη συνέχεια, εκείνος και η παρουσιάστρια προτίμησαν να μιλήσουν πρώτοι στα παιδιά τους σχετικά με αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, παρά να το μάθουν από τα δημοσιεύματα. «Τα παιδιά είπαν ότι θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες τη μαμά και ίσες μέρες τον  μπαμπά. Από μόνο του αυτό σου δείχνει ότι κάτι έχεις κάνει και θα ήταν τρομερά εγωιστικό και λάθος, αν προσπαθούσαμε να το αλλάξουμε όλο αυτό», δήλωσε. Τέλος, πρόσθεσε: «Και οι δύο γονείς τους βρίσκονται σε μία προσωρινή δημοσιότητα, όπως τη λέω εγώ και πολλές φορές μπορεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί μας, αλλά αυτό είναι κάτι που από πολύ νωρίς το είπαμε στα παιδιά και τους μιλήσαμε για αυτό».

 Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του τραγουδιστή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις