Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψευτογιατρός υπόθεση – θύματα: Νέο σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο
ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός υπόθεση – θύματα: Νέο σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο

Ψευτογιατρός υπόθεση - θύματα: Το «ακριβό» πελατολόγιό και οι ισχυρισμοί του 66χρονου

Σοκάρει το νέο βίντεο ντοκουμέντο για τη δράση του ψευτογιατρού από τα Καλύβια που έδινε ψεύτικες ελπίδες σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ο ψευτογιατρός για πρώτη φορά ο ίδιος να παραδέχεται ότι η ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας, έχει διακόψει τη θεραπεία της, καθ’ υπόδειξη του ίδιου και του γιατρού από τη Γερμανία στο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή «T-Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου, Προσπαθούμε να το ισιώσουμε και το πρώτο πράγμα, ένα από τα πράγματα που κάνουμε και… για να ισιώσει, είναι ότι αυτή τη στιγμή και το καταλαβαίνετε και μόνοι σας, δεν παίρνει κανένα φάρμακο. Οποιονδήποτε νευρολόγο και να είχατε αυτή τη στιγμή θα της έδινε ένα φάρμακο και θα την έριχνε συνέχεια» ακούγεται να λέει ο καταγγελλόμενος «ψευτογιατρός» στο βίντεο ντοκουμέντο.

Στις Αρχές, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι έλαβε κάτι περισσότερο από 16 χιλιάδες ευρώ, αποκλειστικά και μόνο για φυσικοθεραπείες. «Οι δικές μου απολαβές περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε ποσά που συμπεριελάμβανα πάντοτε στις χορηγούμενες από εμένα νόμιμες αποδείξεις. Οι αμοιβές μου κατατέθηκαν στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς. Ουδέποτε έλαβα χρήματα με οποιονδήποτε άλλον τρόπο» ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τονAlpha.

Το αποκαλυπτικό βίντεο – ντοκουμέντο

Στο βίντεο η συζήτηση συνεχίζεται με τον φερόμενο ψευτογιατρό να λέει ότι υπεύθυνο για την υποτροπή στην υγεία της γυναίκας που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι το φάρμακο που έπαιρνε από την προηγούμενη θεραπεία της. Ο  66χρονος ακούει ατάραχος τη μητέρα να απαριθμεί τα ποσά που έχει δώσει για τη θεραπεία. Για την οικογένεια είχε συστηθεί ως νευρολόγος. Για τον ίδιο είχε συστηθεί ως φυσικοθεραπευτής. Όμως η ασθενής έκανε φυσικοθεραπείες, με άλλη φυσικοθεραπεύτρια όσο την είχε αναλάβει ο 66χρονος. Μάλιστα, ο ίδιος υποδείκνυε στη μητέρα τι πρέπει να δουλέψει η ασθενής με τη φυσικοθεραπεύτριά της.

Το δήθεν «πελατολόγιο» του ψευτογιατρού

Η εκπομπή “Live News” παρουσίασε στοιχεία που ήδη βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας. Μια σειρά από καταθέσεις που ρίχνουν περισσότερο φως, στα μυστικά του 66χρονου και στη συνταγή που ακολουθούσε για να κλείνει συμφωνίες με ασθενείς. Σύζυγος ενός θύματος δήλωσε: «Ο Τριανταφύλλου για να μας πείσει, μας είπε ότι τέτοια σκευάσματα έπαιρναν και οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου για να έχουν καλή απόδοση. Αφ’ ότου δεν είδαμε αποτέλεσμα και σταματήσαμε την θεραπεία του, τρεις μήνες μετά τον ξαναείδα τυχαία. Μου είπε ότι κακώς σταματήσαμε και μου έφερε το παράδειγμα ενός παιδιού με καρκίνο στον εγκέφαλο το οποίο βοηθάει από νεαρή ηλικία. Ύστερα διαπίστωσα ότι αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει».

«Μας έλεγε ότι τα βλαστοκύτταρα τα λαμβάνουν η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ δυναμωτικές ενέσεις με πεπτίδια, κάνουν οι αθλητές του Ολυμπιακού και μια ποδοσφαιρική ομάδα της Στουτγκάρδης. ”Επειδή μάλιστα, η θεραπεία έχει τέτοια επιτυχία”, μας έλεγε, ”κάποιοι θέλουν να βλάψουν την καριέρα μου”. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν ξαφνικά να πετάνε στο γήπεδο, οι καλλιτέχνες να δείχνουν νεότεροι και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις γίνονταν θαύματα», δήλωσε η κόρη ενός θύματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις