Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – αποχώρηση 25/1/23: Ποιος «αποχαιρετά» το ριάλιτι σήμερα;
LIFESTYLE

Survivor spoiler – αποχώρηση 25/1/23: Ποιος «αποχαιρετά» το ριάλιτι σήμερα;

Survivor spoiler - αποχώρηση 25/1/23: Τάκης, Σπύρος, Καρολίνα ή Γιώργος;

Πρώτο θέμα συζήτησης στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζουν να αποτελούν οι μυστικές συναντήσεις της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη. Οι παίκτες του Survivor All Star φαίνεται πως έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι οι συμπαίκτες τους συναντιόντουσαν κρυφά καθώς υπάρχουν υποψίες πως χάρασσαν την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στο reality. Όπως φαίνεται και στο trailer για το επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (25/01), η Καρολίνα Καλύβα συνεχίζει να δέχεται τα «πυρά» των συμπαικτών της για τα κρυφά… ραντεβουδάκια με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, στο trailer πετάει τα δικά του βέλη, κατά του Τάκη Καραγκούνια και κάνει μια σύγκριση του με τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ αναρωτιέται ποιος τελικά είναι καλύτερος στις… μαριονέτες εννοώντας τις στρατηγικές που ακολουθούν οι δυο συμπαίκτες του. Διάσημοι και Μαχητές το βράδυ της Τετάρτης θα μεταφερθούν γι’ άλλη μια φορά στον στίβο μάχης και θα μονομαχήσουν για έπαθλο φαγητού. Και οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα να κερδίσουν και αναμένεται να μπουν στον στίβο μάχης με όλες τους τις δυνάμεις. Οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και των δύο ομάδων φαντάζουν αγεφύρωτες. Θα καταφέρουν να τις αφήσουν στην άκρη και να μπουν στον στίβο μάχης;

Ο αγώνας και η απρόσμενη αποχώρηση

Σύμφωνα με τα spoiler οι Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης με επηρεασμένη ψυχολογία. Αυτή τη φορά όμως το σερί θα σπάσει και αναμένεται να καταφέρουν τη νίκη από τους Διάσημους και να πάνε στο συμβούλιο του νησιού χαμογελαστοί και με καλύτερη ψυχολογία. Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με τα spoiler, η αποχώρηση της βραδιάς έχει κριθεί και την πόρτα της εξόδου από το Survivor αναμένεται να δει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα καθώς όπως όλα δείχνουν το «σκάνδαλο» το οποίο εκτυλίχθηκε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου τις τελευταίες ημέρες την επηρέασε αρνητικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις