Σρόιτερ – Αιγινίτη γάμος: “Ήταν τέσσερις μήνες, fast track”

LIFESTYLE

Σρόιτερ – Αιγινίτη γάμος: “Ήταν τέσσερις μήνες, fast track”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σρόιτερ - Αιγινίτη γάμος: "Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος" ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ.

25.01.2023 | 22:07

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή “Έλεος” το βράδυ της Τρίτης και ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη. Ο δημοσιογράφος και άνκορμαν του Alpha αναφέρθηκε και στον γάμο του με τη Δήμητρα Αιγινίτη, ο οποίος διήρκεσε μόλις τέσσερις μήνες.

Φωτογραφία: Αντώνης Σρόιτερ – Δήμητρα Αιγινίτη

Αρχικά είπε: “Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου”. Και πρόσθεσε: “Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι καλά. Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο”.

Αντώνης Σρόιτερ: “Μου την έπεσαν 17 φεμινιστικές οργανώσεις”
Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ο Αντώνης Σρόιτερ αναφέρθηκε και στις παρενοχλήσεις που υπάρχουν σε όλους τους χώρους εργασίας. Ως προς αυτό ο ίδιος είπε: “H παρενόχληση δεν έχει ταμπέλα να τελειώνει στους ηθοποιούς. Είναι σε όλους τους χώρους”. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος θυμήθηκε την θύελλα αντιδράσεων που είχε προκαλέσει κάποια δήλωσή του κατά την οποία είχε πει ότι θα πήγαινε τις κόρες του σε μοναστήρι μετά απ’ όλα αυτά που γίνονταν με τις κακοποιήσεις και τις παρενοχλήσεις.

Όπως αποκάλυψε “Mου την έπεσαν 17 φεμινιστικές οργανώσεις, πηγαίνοντας στο άλλο άκρο, λέγοντας ποιος είναι αυτός που θα καταπιέσει τα παιδιά του και θα τους πει τι να κάνουν. Εκεί το νόημα χάνει και λίγο την ουσία του και γίνεται “σαχλαμάρα”, ενώ υπάρχει το πρόβλημα (της παρενόχλησης) και είναι και σοβαρό και υπάρχει και σε πάρα πολλούς χώρους”.

Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε την ιστορία του επιθέτου

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha μίλησε και για την προέλευση του επιθέτου του. «Αν το σκεφτείς είμαι… γαλαζοαίματος», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ, με την Αννίτα Πάνια να τον «συγκρίνει» με τα… στρουμφ! Ο επίθετο Σρόιτερ, λοιπόν, «είναι από παλιά γερμανική καταγωγή. Από μία σειρά Γερμανών που είχαν έρθει ως αυλικοί του βασιλιά Όθωνα. Τόσο πίσω», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος. «Οπότε αν το σκεφτείς είμαι… γαλαζοαίματος. Βέβαια αυτοί τότε σφουγγάριζαν», πρόσθεσε, αστειευόμενος.

Exit mobile version