Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αργύρης Αγγέλου – Βέρτης: Η συγγνώμη του ηθοποιού
LIFESTYLE

Αργύρης Αγγέλου – Βέρτης: Η συγγνώμη του ηθοποιού

Αργύρης Αγγέλου - Βέρτης: «Πέσαμε στην ίδια παγίδα» είπε για την αναπαραγωγή συνέντευξης του τραγουδιστή που πραγματοποιήθηκε πριν από 9 χρόνια

Μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης το 2014 αναπαρήχθη πριν από μερικά εικοσιτετράωρα στα σάιτ, με αποτέλεσμα πολλοί να μπερδευτούν και να σχολιάσουν τα λεγόμενα του παρουσιαστή, σαν να ανήκουν στο παρόν. Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στους ομοφυλόφιλους, τονίζοντας πως αν ο ίδιος ήταν γκέι θα μιλούσε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή, καθώς δεν θεωρεί ότι είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε κάποιος να ντρέπεται. Ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από μία ραδιοφωνική εκπομπή, σχολίασε αυτές τις δηλώσεις, λέγοντας: «Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει. Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου…».

 Το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός μίλησε για αυτό στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μιλήσαμε χθες για τον Νίκο Βέρτη και τις περιβόητες δηλώσεις. Γράφτηκε λοιπόν ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν το 2014 στο περιοδικό People που το αναφέραμε κι εμείς εδώ και το οποίο δεν υπάρχει πια. Ένας άνθρωπος δεν αναρωτήθηκε -και καλά οι έξω που δεν είναι η δουλειά τους-, οι μέσα στα sites που έχουν την πληροφορία, δεν αναρωτήθηκαν ότι το People εδώ και πέντε χρόνια δεν υπάρχει. Δεν προβληματίστηκε ένας άνθρωπος; Εμείς πέσαμε στη λούμπα, όπως έπεσαν όλοι. Και τηλεοπτικές εκπομπές έπεσαν… Παρόλα αυτά δεν είναι ότι δεν έγιναν οι δηλώσεις, ότι βγάλαμε τρελό τον άνθρωπο… Και σχολιάζει ένα κόμμα πως όταν έγιναν οι δηλώσεις το 2014, δεν άνοιξε ρουθούνι. Παρόλα αυτά, μέσα στην άγνοια μας ζητάμε συγγνώμη γιατί πέσαμε στην παγίδα που έπεσαν όλοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις