Πλεύρης – Τζανακόπουλος ΣΚΑΙ: Αγριος καβγάς on air για τη “νεκρή Μαρία”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης – Τζανακόπουλος ΣΚΑΙ: Αγριος καβγάς on air για τη “νεκρή Μαρία”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πλεύρης - Τζανακόπουλος ΣΚΑΙ: H απάτη για τη «μικρή Μαρία» όξυνε τα πνεύματα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

24.01.2023 | 17:53

Σε άγριο καβγά σε ζωντανή μετάδοση ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, εξελίχθηκε η συζήτηση το πρωί της Τρίτης (24/1) παρουσία του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση πήγε στην απάτη που στήθηκε στον Έβρο με την «μικρή Μαρία» με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να επιμένει να μην ζητάει «συγγνώμη» για την υιοθέτηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ των ισχυρισμών που τελικά αποδείχθηκαν ψευδείς. «Συγγνώμη θα πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν να τους πνίγουμε. Που θα μας πει να ζητήσουμε συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τζανακόπουλος: «Ο φράχτης παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα» – ΝΔ: «Επικίνδυνος» ο ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό

«Κάνατε λάθος για την μικρή Μαρία;» ρώτησε ο Θάνος Πλεύρης με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να απαντά «ζήτησε συγγνώμη ο κ. Μηταράκης;». «Γίνατε κόμμα κατασυκοφάντησης της χώρας, ο πρόεδρος σας έκανε tweet που εξυπηρετούσε τους λαθροδιακινητές, έκαναν μακιγιάζ σε κοριτσάκι για να φαίνεται νεκρό, αυτός είναι ο ανθρωπισμός σας» απάντησε από την πλευρά του ο Θάνος Πλεύρης.

Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αποκάλεσε τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο «συνήγορους του Θάνου Πλεύρη» υποστηρίζοντας ότι «με πάτε από τον φράχτη, στη μικρή Μαρία, στον κ. Καλογρίτσα». «Είστε κατώτερος του ρόλου σας. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο» αντέδρασε ο Δημήτρης Οικονόμου και συμπλήρωσε «όταν έχετε μάθει να στήνετε ΣΥΡΙΖΑ channel, δεν σας πέρασε το στήσιμο που πήγατε να κάνετε και σας πονάει o ΣΚΑΙ. Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση» πριν τελικά να σηκωθεί όρθιος και να βάλει τέλος στη συζήτηση.Exit mobile version