Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 24/1 ασυλία – υποψήφιοι: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, ποιοι είναι οι 4 του τάκου
LIFESTYLE

Survivor spoiler 24/1 ασυλία – υποψήφιοι: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, ποιοι είναι οι 4 του τάκου

Survivor spoiler 24/1 ασυλία - υποψήφιοι: Νέες εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο

Στο «Survivor», οι δύο αγώνες για την ασυλία οδήγησαν σε ισοπαλία 1-1 Διάσημοι – Μαχητές, με υποψήφιους προς αποχώρηση τους Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια. Το αποψινό και τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα κρίνει τα πάντα, αφού όποια ομάδα χάσει θα βγάλει δύο υποψήφιους. Ποιος θα επικρατήσει; Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να αφήσουν τα προβλήματά τους στην άκρη αν θέλουν να έχουν ελπίδες για μία νίκη και να μπουν στον στίβο με καθαρό μυαλό. Το αποψινό αγώνισμα δεν επιτρέπει λάθη, εφησυχασμό ή έλλειψη συγκέντρωσης. Οι δυο ομάδες αφήνουν τις δεύτερες σκέψεις πίσω τους και παλεύουν για την επικράτησή τους, την επιβίωση και την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star.

Σήμερα το σκηνικό αλλάζει ξανά. Σύμφωνα με τα spoiler, οι Κόκκινοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για υποψηφίους για αποχώρηση. Η ένταση μεγαλώνει και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιοι παίκτες θα βγουν στον «τάκο» δίπλα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.  Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα θα βγει για δεύτερη φορά υποψήφια προς αποχώρηση, όμως δεν θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει την Τετάρτη από το παιχνίδι καθώς αναμένονται να μπουν στο παιχνίδι ο Μπο και η Ελευθερία Ελευθερίου. Ο τέταρτος υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Έτσι λοιπόν οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις