Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα 12χρονης – Κολωνός: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της 37χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα 12χρονης – Κολωνός: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της 37χρονης

Μητέρα 12χρονης - Κολωνός: «Στην υπόθεση έχουν γίνει τραγικά λάθη» λέει η κατηγορούμενη

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με το Mega, η κατηγορούμενη μητέρα είχε ζητήσει να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με περιοριστικούς όρους. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, απέρριψε το αίτημα κατά πλειοψηφία κρίνοντας πως η κατηγορούμενη για μαστροπεία σε βάρος της κόρης της είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αφεθεί ελεύθερη. Η 37χρονη μητέρα από την πρώτη στιγμή αρνείται όσα της αποδίδονται υποστηρίζοντας αφενός ότι η ίδια κατήγγειλε τον Ηλία Μίχο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το παιδί στις Αρχές και αφετέρου ότι η 12χρονη κόρη της επαναλαμβάνει πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.

Προ λίγων ημερών, η εκπομπή «Δεκατιανοί» μετέδωσε ηχητικό μήνυμα της κατηγορούμενης μητέρας. Στο μήνυμα, η 37χρονη δήλωσε: «Είμαστε μία οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνοι, που σκοπός της ζωής μας, ήταν, είναι και θα είναι, πάντα να κάνουμε τα πάντα και ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας. Ζούμε την τραγικότερη κατάσταση της ζωής μας που εύχομαι να μην συμβεί σε κανένα γονιό. Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο και έχουμε καταστραφεί ολοσχερώς. Πασχίζω για το καλό των παιδιών μου, δίνοντάς τους πάντα αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Αυτό αποδεικνύει και η μέχρι τώρα ζωή μας στη γειτονιά του Κολωνού όπως και στα σχολικά συγκροτήματα που πηγαίνουν τα παιδιά μου».

«Στην υπόθεση έχουν γίνει τραγικά λάθη»

Στο ηχητικό μήνυμα η 37χρονη κατηγορούμενη πρόσθεσε: «Στην υπόθεσή μου έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις, π.χ. στη δικογραφία έχουν μπει επιλεκτικά στοιχεία, τα πιο πολλά αθωωτικά για μένα τα έχουν παραλείψει όπως συνομιλίες με τον κατηγορούμενο Μίχο, στις οποίες δείχνω το ενδιαφέρον μου για το πού είναι και τι κάνει η κορούλα μου. Όπως και με έκπληξη διαπιστώνω ότι τα ΜΜΕ έχουν παρουσιάσει στοιχεία όπως η γνωριμία του Μίχου με τον Σοφιανίδη ήδη κατηγορούμενο, κρατήσεις σε ξενοδοχεία και airbnb που ουδέποτε έχουν μπει στη δικογραφία. Απορώ γιατί και ποιους τελικά πάνε να καλύψουν.

Έχω προφυλακιστεί τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα. Εντύπωση δε, μου προκαλεί η απόφαση του εισαγγελέα που απορρίπτει την αποφυλάκισή μου και βασίζεται σε λόγους ανύπαρκτους, όπως ότι θα τελέσω νέα αδικήματα τη στιγμή που οι ίδιοι μου έχουν αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια και για κάποια εμβάσματα που εγώ, όσο και το ίδιο μου το παιδί, έχω εξηγήσει ότι δεν γνώριζα. Οι συνομιλίες μεταξύ εμού και της κόρης μου γίνονται πάντα μιλώντας σε θηλυκό πρόσωπο και ουδέποτε για ραντεβού με άνδρες. Όλη αυτή η ιστορία έχει σκοπό να δεχθώ λάσπη από τα ΜΜΕ, να προφυλακιστώ και να μου στερήσουν τα παιδιά μου, δηλαδή την ίδια μου τη ζωή και να μην με αφήνουν να συμβάλλω και εγώ, όπως μπορώ, για να πιαστούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές του παιδιού μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις