Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Σάλος για το «τρίψιμο στην πλάτη» του γιου του στη μητέρα του
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Σάλος για το «τρίψιμο στην πλάτη» του γιου του στη μητέρα του

Η λεζάντα που επέλεξε για τη φωτογραφία ο Μπάλντουιν παραπέμπει σε προκαταρκτικά για ερωτικό παιχνίδι

Νέα πυρά από τους χρήστες των social media δέχθηκε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν για την πρώτη του ανάρτηση μετά την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια που του ασκήθηκε για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust». Αφορμή δεν αποτέλεσε τόσο η φωτογραφία του γιου του να χαϊδεύει τη μητέρα του και σύζυγο του Μπάλντουιν, Χιλάρια, όσο η λεζάντα που επέλεξε για την επίμαχη ανάρτηση στο Instagram ο Αμερικανός ηθοποιός. «Το παλιό κόλπο “άσε με να σου τρίψω την πλάτη”. Ακολουθούν πατατάκια» έγραψε χαρακτηριστικά ο 64χρονος ηθοποιός χρησιμοποιώντας μια φράση που στις ΗΠΑ παραπέμπει σε προκαταρκτικά για ερωτικό παιχνίδι.

«Μόνο εγώ πιστεύω ότι υπάρχει κάτι ανατριχιαστικό σε αυτή την ανάρτηση; Η φωτογραφία είναι γλυκιά. Η λεζάντα την κάνει περίεργη» σχολίασε ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/1). «Φίλε μου πρέπει να συμβουλεύεσαι την ομάδα σου πριν να κάνεις τέτοιες αναρτήσεις. Δεν σε βοηθάνε» έγραψε ένας άλλος απευθυνόμενος στον Άλεκ Μπάλντουιν.

«Η φράση αυτή για το “τρίψιμο στην πλάτη” είναι ένα αστείο για ενήλικους και όχι για μια μητέρα με τον γιο της» σχολίασε ένας τρίτος. «Η σεξουαλικοποίηση των παιδιών είναι από μόνη της περίεργη. Αλλά τα παιδιά σου; Αηδία» σημείωσε ένας τρίτος με άλλους να καλούν τον Μπάλντουιν να σταματήσει να είναι τόσο «προβληματικός» και να μην κάνει άλλες αναρτήσεις στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις