Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και σύντροφοι: Ποιοι είναι οι καλύτεροι στις σχέσεις
PLUS

Ζώδια και σύντροφοι: Ποιοι είναι οι καλύτεροι στις σχέσεις

Ζώδια και σύντροφοι: Συμφωνείτε;

Υπάρχουν ζώδια που τα καταφέρνουν καλά στον ερωτικό τομέα, αλλά στον συντροφικό δεν είναι και οι καλύτεροι. Ποια είναι όμως εκείνα που γίνονται καλοί σύντροφοι και κερδίζουν πόντους στην προσωπική ζωή.

Ταύρος

Οι Ταύροι λατρεύουν την ιδέα της «αγάπης». Συμπεριφέρονται πολύ όμορφα στο ταίρι τους και φροντίζουν να του προσφέρουν πολύ όμορφες εμπειρίες. Είναι από τους ανθρώπους που θα μιλούν για τη σχέση τους συνέχεια, ενώ είναι γνωστοί και για την αξιοπιστία τους, καθώς δύσκολα θα απιστήσουν και θα αφήσουν μια σχέση.

Καρκίνος

Μπορεί ήδη να το έχετε ακούσει, αλλά όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου ξέρουν πως να συμπεριφερθούν με όμορφο τρόπο στη σύντροφό τους. Προσπαθούν να την προστατεύσουν και προσφέρουν την αγάπη τους χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Βέβαια, το ίδιο κάνουν για όλους τους ανθρώπους που θεωρούν σημαντικούς στη ζωή τους, αλλά όταν πρόκειται για τη σχέση τους τότε η φροντίδα τους φτάνει σε άλλα επίπεδα.

Ζυγός

Ο ρομαντισμός και οι Ζυγοί συμβαδίζουν στη ζωή. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο αναζητούν συντρόφους που έχουν ζήλο για τη ζωή, ενώ ξέρουν πως για να κρατήσουν μια σχέση ζωντανή πρέπει το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο. Τους αρέσει να «προκαλούν» το ταίρι τους και αγαπούν την ιδέα μιας ρομαντικής σχέσης.

www.marieclaire.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις