Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σακίρα – μαρμελάδα: Έτσι κατάλαβε η τραγουδίστρια για τις απιστίες του Πικέ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σακίρα – μαρμελάδα: Έτσι κατάλαβε η τραγουδίστρια για τις απιστίες του Πικέ

Σακίρα - μαρμελάδα: Δεν έχει τέλος, όπως φαίνεται, η διαμάχη

Δεν έχει τέλος, όπως φαίνεται, η διαμάχη Shakira – Pique. Μετά το νέο της τραγούδι, το οποίο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο Youtube και τους στίχους που θέλουν έναν άντρα να άφησε τη σχέση του για μία άλλη γυναίκα, το ζευγάρι δείχνει να φτάνει στα άκρα. Η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά. Ωστόσο, στη διάρκεια αυτών των χρόνων απέκτησαν σπίτι στην Ισπανία, το οποίο ανήκει στην τραγουδίστρια, δίπλα από εκείνο των γονιών του ποδοσφαιριστή. Πλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εντοπίστηκε στο σημείο μπετονιέρα να χτίζει τοίχο ανάμεσα στις δύο οικείες. Παράλληλα, εδώ και αρκετές ημέρες έχει παρατηρηθεί στο μπαλκόνι της Shakira μία κούκλα με την μορφή μάγισσας σε φυσικό μέγεθος, η οποία κοιτάζει προς το σπίτι των πεθερικών της.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν, μάλιστα, όπως λέει σε ρεπορτάζ της η Daily Mail, ότι αντιλήφθηκαν τη Shakira να ακούει το νεό τραγούδι στη διαπασών στο σπίτι της. Σε αυτό αναφέρονται χαρακτηρισμοί όπως «αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», ενώ γίνεται και αναφορά στην πεθερά της: «Άφησες την πεθερά μου για γειτόνισσα, με τον Τύπο στην πόρτα και το χρέος στο υπουργείο Οικονομικών…». Σε όλα τα παραπάνω ο Gerard Pique, που πλέον βρίσκεται σε σχέση με την 22χρονη Clara Chia, απάντησε φορώντας ένα ρολόι Casio στο χέρι του και οδηγώντας ένα Twingo.

Οι φήμες για την αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του και οι απιστίες του ποδοσφαιριστή

Δημοσιεύματα τελευταίων ωρών θέλουν την τραγουδίστρια να κατάλαβε πως ο σύντροφός της την απατά, όταν επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι και ανακάλυψε πως από η αγαπημένη της μαρμελάδα φράουλα είχε τελειώσει. Ο Piqué δεν θα έτρωγε μαρμελάδα φράουλας, πρώτον γιατί δεν του αρέσει και δεύτερον λόγω της αυστηρής διατροφής που ακολουθούσε. Στα παιδιά της, επίσης, δεν αρέσει η μαρμελάδα φράουλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν γνωστοποιήθηκε, ότι ο Pique είχε παράλληλη σχέση με την Clara Chia, καθώς όπως φημολογείται οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν έρθει η οριστική ρήξη με την τραγουδίστρια. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην απιστία αυτή στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, άνοιγε ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο έβρισκε το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Είχε απατήσει τη Shakira πάνω από 50 φορές

Ο Gerard Pique, λέγεται πως, πραγματοποιούσε πολυτάραχο βίο, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Ο δημοσιογράφος και παπαράτσι Jordy Martin που έχει ακολουθήσει τη σχέση του πρώην ζευγαριού εξ αρχής, είχε δώσει στη δημοσιότητα τις απιστίες του Καταλανού άσου. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως ο ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Shakira, σύναψε ερωτικούς δεσμούς όχι με μία, αλλά 50 γυναίκες: «Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Κλάρα Κία, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα» ισχυρίστηκε ο παπαράτσι, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του PIque: «Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clara (@clarachia55)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις