Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηφισός τώρα – ανατροπή νταλίκας: Με προβλήματα η κυκλοφορία
ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισός τώρα – ανατροπή νταλίκας: Με προβλήματα η κυκλοφορία

Κηφισός τώρα - ανατροπή νταλίκας: Γέμισε πορτοκάλια το οδόστρωμα

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω εργασιών καθαρισμού του οδοστρώματος μετά από ανατροπή νταλίκας στις 3:30 τα ξημερώματα η οποία μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 07:00 το πρωί δόθηκε στην κυκλοφορία άλλη μία λωρίδα, ενώ στις 06:00 το πρωί είχαν δοθεί οι δύο αριστερές. Κλειστός παραμένει ο παράδρομος από την Πέτρου Ράλλη προς την κάθοδο του Κηφισού.

Μεγάλες καθυστερήσεις, πορτοκάλια διασκορπισμένα στην άσφαλτο

Σύμφωνα με τον σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνα Λογοθέτη, οι εργασίες των συνεργείων θα διαρκέσουν για τις επόμενες τρεις ώρες τουλάχιστον, προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα πορτοκάλια καθώς προκαλούν ολισθηρότητα και είναι επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επίσης, γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση στους ιστούς ηλεκροφωτισμού αλλά και στα στηθαία που έχουν χτυπηθεί από την νταλίκα.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη της Google, η κατάσταση λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στη λεωφόρο Κηφισού είναι ασφυκτική, με τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και τις Αρχές να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους.

Πώς έγινε το συμβάν

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Ελαφρώς τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού. Άγνωστο πώς ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια στην αγορά του Ρέντη έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις