Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι για Μουντιάλ 2022: Πέρασε ένας μήνας…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι για Μουντιάλ 2022: Πέρασε ένας μήνας…

Μέσι για Μουντιάλ 2022: Ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε στα social media βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από το Κατάρ αλλά και την υποδοχή στην Αργεντινή και το συνόδεψε με ένα όμορφο κείμενο

Ένα μήνα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη τις ημέρες που έζησε στο Κατάρ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής ανέβασε βίντεο στα social media με τις καλύτερες στιγμές από το Μουντιάλ και την υποδοχή και το συνόδεψε με ένα όμορφο κείμενο.

Από το Μουντιάλ του Κατάρ στο Χόλυγουντ: Εκτοξεύτηκε η «καριέρα» της πρώην Μις Κροατίας
Η ανάρτηση του Μέσι

«Πέρασε ένας μήνας από το πιο όμορφα πράγμα όλων των εποχών και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Τι όμορφη τρέλα ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα που καταλήξαμε να σηκώσουμε το Κύπελλο που όλοι θέλαμε τόσο πολύ. Προφανώς, το να είσαι πρωταθλητής τα κάνει όλα πιο ωραία, αλλά τι ωραίο μήνα που πέρασα, πόσες όμορφες αναμνήσεις έχω και μου λείπουν. Μου λείπουν οι φίλοι μου, η καθημερινότητα μαζί τους, τα παιχνιδιου, οι συζητήσεις, οι προπονήσεις, οι ανοησίες που κάναμε.. Πόσο ωραίο ήταν να βλέπω την οικογένειά μου να απολαμβάνει κάθε μέρα μια αξέχαστη εμπειρία για όλους και πόσο όμορφο ήταν να πηγαίνω στους αγώνες και να βλέπω την τρέλα του κόσμου στο γήπεδο και στην Αργεντινή.

Δόξα τω Θεώ για τόσα πολλά. Όπως είπα, ήξερα ότι θα μου το έδινες. Αυτό που δεν μπορούσα να φανταστώ ήταν η τρέλα του κόσμου στους πανηγυρισμού. Λοιπόν, εδώ και ένα μήνα είμαστε… ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις