Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης Ρώμας Χαλάνδρι: Υπάρχουν πολλαπλά ταλέντα που έχουμε γιατί όχι και το ταλέντο στην πολιτική;
LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας Χαλάνδρι: Υπάρχουν πολλαπλά ταλέντα που έχουμε γιατί όχι και το ταλέντο στην πολιτική;

Χάρης Ρώμας Χαλάνδρι: Ενώ αναφέρθηκε σε μία δημοσιογράφο που έκανε για εκείνον γκάλοπ στο Twitter και της έκανε μήνυση

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τα επαγγελματικά του και την ενασχόλησή του με την πολιτική, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Κολωνού. Για την ενασχόλησή του με τα κοινά, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ απασχολημένος πλέον, ως αντιπεριφερειάρχης, με τις ευθύνες που πρέπει και οφείλουμε να έχουμε, όταν αναλαμβάνουμε ένα τέτοιο πόστο. Είμαι αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, και έχουμε κάνει ένα σημαντικό έργο στην Περιφέρεια.

Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το Πάσχα που παραιτούμαι για να μπορώ να αφοσιωθώ στον δήμο Χαλανδρίου. Ήδη κάνουμε προεκλογική εκστρατεία, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήδη ζω μέσα στο Χαλάνδρι, τα πάντα, όλες τις καθημερινότητες του κόσμου. Πάντα έχεις το περιθώριο να κάνεις πολλά και εδώ έχουμε πολλά περιθώρια. Γι’ αυτό αποφασίζω να το κάνω. Εάν αισθανόμουν ότι οι άνθρωποι που θα αναμετρηθούν μαζί μου το κάνουν καλύτερα από εμένα, δε θα κατέβαινα υποψήφιος».

«Δεν είναι τυχαίο που έκανα τον Κακό Βεζίρη και τον δήμαρχο στο Κολοκοτρωνίτσι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι γεννιόμαστε με πολλαπλά ταλέντα. Δεν είμαι μόνο ηθοποιός και σκηνοθέτης, είμαι συγγραφέας, σεναριογράφος, και στιχουργός. Υπάρχουν πολλαπλά ταλέντα που έχουμε γιατί όχι και το ταλέντο στην πολιτική; Απλά και στην πολιτική και στην τέχνη γεννιέσαι με ταλέντο αλλά για να γίνεις κορυφαίος πρέπει να το εξελίξεις. Έχουμε πολιτική θέση και άποψη στον κόσμο όχι όμως κομματική, δεν θέλω τέτοιες αγκυλώσεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει μένος ότι «ο Ρώμας έρχεται και κάνει επέλαση για να αλλάξει το χρώμα του Χαλανδρίου. Εμένα το χρώμα μου είναι το χρώμα του Χαλανδρίου, το χρώμα της ειρήνης.

Χάρης Ρώμας: «Μου προκαλεί απέχθεια η εργαλειοποίηση καταστάσεων για πολιτικούς σκοπούς»

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για «δεύτερες σκέψεις» του σχετικά με τις αποφάσεις του: «Τοποθετούμαι για τα πάντα γιατί θέλω να είμαι ο χάρης Ρώμας που όλοι γνωρίζουν, απλά είμαι πιο προσεκτικός στην διατύπωση μου σε κάτι που θα πω. Περιμένω να τελεσφορήσουν οι δίκες για τον Πέτρο Φιλιππίδη για παράδειγμα, για να μιλήσω. Γιατί και το METOO είναι ένας αγώνας, μία κίνηση που έγινε και δεν πρέπει να πέσει στο κενό», επεσήμανε για τα γεγονότα της επικαιρότητας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

Χάρης Ρώμας: Η υπόθεση της 12χρονης

Αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, στην οποία αρκετοί συνέδεσαν το όνομά του με μία κοινή φωτογραφία που είχε με τον Ηλία Μίχο, ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Αυτό που μου προκαλεί απέχθεια είναι ότι εργαλειοποιούνται τα πάντα για πολιτικούς λόγους. Μάλιστα μία αριστερίστρια δημοσιογράφος έκανε ένα γκάλοπ στο Twitter που έλεγε: “Πιστεύετε ότι ο Ρώμας ήξερε ότι ο ‘φίλος’ του – αυτόν τον άθλιο για την υπόθεση της 12χρονης τον Κολωνό – βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι;” και συμπλήρωσε: «Επειδή έκανε το λάθος και ήταν με το όνομά της, έστειλα το αυτόφωρο, έκανα μήνυση και θα πάρω τα πάντα. Ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει ότι δεν μπορεί ανεξέλεγκτα να πετάει λάσπη ιδεοληπτικά σκεπτόμενος, όταν αισθάνεται ότι είσαι στην απέναντι όχθη. Είναι θέμα ότι υπάρχουν πολλοί που θα σκέφτονταν με τον τρόπο που σκέφτηκε ο 53χρονος κατηγορούμενος. Πρέπει να υπάρχει διαύγεια και καθαρότητα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

Χάρης Ρώμας: Λίγα λόγια

Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και δημιουργός σημαντικών τηλεοπτικών επιτυχιών. Έχει αγαπηθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θεατρικό σανίδι για τις δουλειές του και πλέον στρέφει το βλέμμα του και στην πολιτική ζωή, καθώς επιθυμεί να κυνηγήσει τη δημαρχεία του δήμου Χαλανδρίου, σαν άλλος “Περίανδρος Πώποτας”. Ο Χάρης Ρώμας ζει σε ένα αριστοκρατικό σπίτι στο Χαλάνδρι που είναι ό,τι πιο chic έχεις δει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

Χάρης Ρώμας: Το πραγματικό όνομα, η ηλικία και η καριέρα

Το πραγματικό του όνομα είναι Χαράλαμπος Ρασσιάς. Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου το 1960 στον Πειραιά και έζησε εκεί μέχρι τα 6 του χρόνια. Τότε η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα. Το επίθετο Ρώμας είναι της μητέρας του και έγινε με αυτό γνωστός, καθώς θέλησε να το αλλάξει όταν ο πατέρας του που δεν ενέκρινε την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί το επίθετό του.

Χάρης Ρώμας: Η σύγκρουση με τον πατέρα

Ο Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει ακόμη πως έφυγε νωρίς από το σπίτι για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Τελικά τα βρήκαν και συμφιλιώθηκαν λίγο πριν πεθάνει.
Λατρεύει την ανιψιά του Έφη Ρασσιά που είναι κόρη της αδερφής του και ακολουθεί τα βήματά του στην υποκριτική τέχνη. Έχει αποφοιτήσει από τη σχολή Μωραΐτη και είχε περάσει στην Ιατρική σχολή, όμως τον κέρδισε η αγάπη του για την υποκριτική. Σπούδασε ηθοποιός στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη. Είναι τομεάρχης Πολιτισμού στην Περιφέρεια Αττικής.

Το Instagram του είναι harisromas. Ο Χάρης Ρώμας έχει πλήθος σειρών και θεατρικών παραστάσεων που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Πέντε από τις σειρές του όμως, είναι χαρακτηριστικές επιτυχίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και ταυτίστηκαν με το όνομά του. Αυτές ήταν: Οι Μεν και οι Δεν (1993-1996), Ο κακός βεζύρης (1997-1998), Κωνσταντίνου και Ελένης (1998-2000), Το καφέ της Χαράς (2003-2006 & με sequel το 2019-2020), Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον (2007-2008).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

Χάρης Ρώμας: Ο άγνωστος γάμος

Ο Χάρης Ρώμας έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως σε νεαρή ηλικία υπήρξε παντρεμένος για δύο χρόνια, ενώ έχει αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο χώρισε με την εν λόγω γυναίκα, αλλά και γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ ξανά. «Απέτυχα να κάνω οικογένεια γιατί δεν ήμουν ερωτευμένος και ωραίος», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Glam» και πρόσθεσε: «όλη μου η ζωή ήταν σχέσεις και μεγάλες κιόλας. Δεν ήταν αρπαχτές, αν και τα έχω κάνει κι αυτά». Οσο για την πατρότητα, ο Χάρης Ρώμας ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά, λέγοντας ότι την θέση τους έχουν πάρει οι μαθητές του στη σχολή.

«Δεν θυμάμαι καθόλου τον γάμο μου. Κράτησε δύο χρόνια, ήταν με μία συμφοιτήτριά μου», εξομολογήθηκε ο ίδιος στην «Μεσημεριανή Μελέτη» και τόνισε πως με την πρώην σύζυγό του δεν έχουν πλέον καμία επαφή. «Έχω άλλη ζωή τώρα, εδώ και πολλά χρόνια. Έχω προσωπική ζωή που είναι πάρα πολύ ικανοποιητική και δεμένη», συνέχισε ο Χάρης Ρώμας, υπογραμμίζοντας πως έχει επιλέξει να είναι διακριτικός για να μην απασχολεί τον κόσμο με τα προσωπικά του. Πριν από μήνες χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης και πρόσφατα βρήκε ξανά τον έρωτα.

Χάρης Ρώμας: Δείτε το αριστοκρατικό σπίτι του ηθοποιού

Ο Χάρης Ρώμας άνοιξε το αριστοκρατικό σπίτι του στο περιοδικό You πριν από μερικά χρόνια και η εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε φιλοξενήσει τα εντυπωσιακά πλάνα. Πρόκειται για ένα πολύ chic σπίτι με κλασικά έπιπλα και πολύ γούστο. Εντυπωσιάζουν οι σικάτοι πολυέλαιοι, το παλιό πιάνο, οι εντυπωσιακοί πίνακες και τα έργα τέχνης, ο περίτεχνο καθρέφτης αντίκα και η ζεστασιά που αποπνέουν όλοι οι χώροι του σπιτιού του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις