Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σάκκαρη – Australian Open: «Δεν είμαι και η ψηλότερη παίκτρια του τένις, αλλά είμαι δυνατή»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη – Australian Open: «Δεν είμαι και η ψηλότερη παίκτρια του τένις, αλλά είμαι δυνατή»

Σάκκαρη - Australian Open: Όσα ανέφερε η παίκτρια για τη γυμναστική, το Tour και τους οπαδούς της

Η Μαρία Σάκκαρη διαχειρίστηκε σωστά τις δυσκολίες στο δεύτερο σετ και κέρδισε χωρίς απώλειες την Κινέζα Γιουάν στο Australian Open. Η πρόκριση στον δεύτερο γύρο ήρθε για τη Μαρία μετά από ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι, για το οποίο, όπως είπε, βοήθησε και το court. «Ήταν η πρώτη φορά που την είδα και είχα νευρικότητα. Όταν ξέρεις κάποιον, ξέρεις τι να περιμένεις. Όταν, όμως, δεν τον γνωρίζεις υπάρχουν δυσκολίες. Το United Cup με βοήθησε, οι συνθήκες στο Περθ ήταν παρόμοιες. Είναι αργό court, αλλά μου αρέσει που έχει ζέστη και η μπάλα αναπηδά ψηλά. Είναι τέλειες συνθήκες για το παιχνίδι μου. Όσο περισσότερη ζέστη, τόσο το καλύτερο. Δεν είναι κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτό το τουρνουά» είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της μετά το τέλος του ματς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την φυσική της κατάσταση. «Έχω πει πολλές φορές ότι η γυμναστική είναι το χόμπι μου, μου αρέσει να γυμνάζομαι. Δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου να ξαπλώνω στον καναπέ. Αν δεν δουλεύω στο γυμναστήριο, ξέρω ότι δεν θα αισθάνομαι καλά με το παιχνίδι μου. Δεν είμαι η ψηλότερη παίκτρια στο tour, αν δεν είμαι δυνατή, τότε το παιχνίδι μου δεν είναι δυνατό». Στο τέλος, αποθέωσε για άλλη μία φορά το κοινό. «Το λέω κάθε χρόνο. Νιώθω σα να είναι το τουρνουά της πατρίδας μου. Γενικά οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί εδώ, θα μπορούσα να ζω σε αυτή την πόλη. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτή τη χώρα και σίγουρα βοηθάει η ελληνική παρουσία. Είναι πάντα εδώ και μας στηρίζουν, νιώθω σα να είμαι στην πατρίδα μου» ανέφερε η Σάκκαρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις