Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λαμπάτος – Σεφερλής: «Είναι πολλά τα χρήματα που πρέπει να δώσω»
LIFESTYLE

Λαμπάτος – Σεφερλής: «Είναι πολλά τα χρήματα που πρέπει να δώσω»

Λαμπάτος - Σεφερλής: «Μπορεί να είμαι χωρίς φράγκο, αλλά αισθάνομαι περήφανος που μίλησα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» μετά τη δικαστική απόφαση εναντίον του στη δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, μίλησε πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανέφερε πως οι ισχυρισμοί του Γιώργου Λαμπάτου για ψυχολογική και σωματική βία από τον συνάδελφό του ήταν ψευδείς. Όσον αφορά στην αποζημίωση που όρισε το δικαστήριο ότι πρέπει να λάβει ο Μάρκος Σεφερλής: «Το πρώτο που επιδικάστηκε είναι αγωγή 7.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι το πρωτεύον για τον Μάρκο Σεφερλή, η χρηματική αποζημίωση. Δεν είχε εισπράξει καν τα χρήματα της πρώτης απόφασης, που ήταν 5.000 ευρώ».

«Το δεύτερο που αποφάσισε το δικαστήριο και διαφοροποιήθηκε από την πρώτη απόφαση, επειδή διαπιστώθηκε μια εξακολουθητική συμπεριφορά εκ μέρους του κυρίου Λαμπάτου με τους ίδιους ισχυρισμούς και μάλιστα, ενώ υπάρχουν αντίθετες δικαστικές αποφάσεις, απείλησε ότι σε επόμενη φορά που ο κύριος Λαμπάτος θα προτείνει τους ίδιους ισχυρισμούς, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη του κυρίου Σεφερλή και τον συκοφαντούν, ο κύριος Σεφερλής έχει το δικαίωμα να αξιώνει 500 ευρώ για κάθε παράβαση» πρόσθεσε κλείνοντας.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λαμπάτος, μίλησε για τη δικαστική απόφαση λέγοντας,

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε αναβολή για ένα πρόβλημα που υπήρχε από τον δικηγόρο μου. Για δεύτερη φορά ερήμην δικάζομαι. Αισθάνομαι αδικημένος γιατί ένας άνθρωπος καταδικάζεται επειδή λέει την αλήθεια. Δεν το μετάνιωσα απλώς είμαι στεναχωρημένος γιατί τα χρήματα είναι πολύ δύσκολο να πληρωθούν. Είναι πάρα πολλά, θα το υποστώ. Μπορεί να είμαι χωρίς φράγκο αλλά αισθάνομαι περήφανος που μίλησα».

Σχολιάζοντας τη δίκη Φιλιππίδη είπε «μπράβο» στις καταγγέλλουσες και χαρακτήρισε «απολογία του τίποτα» την απολογία του ηθοποιού.

Τι είχε καταγγείλει:

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει σε συνέντευξή του στην «ON Τime» ότι δέχτηκε βία πάνω στη σκηνή του θεάτρου από τον ηθοποιό και θιασάρχη Μάρκο Σεφερλή. Όπως είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές». Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, είχε απαντήσει στην παραπάνω καταγγελία, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Happy Day:

«Ο ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Είχε βγει και το 2019 σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί αυτοί και έκανε αγωγή. Η αγωγή αυτή έχει δικαστεί και δημοσιευτεί.

Σε ένα δικαστήριο που ο κ. Λαμπάτος κλητεύθηκε νόμιμα και δεν ήρθε καν, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του, τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη του κ. Σεφερλή, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική αποζημίωση. Με τη βούλα του δικαστηρίου έχουν κριθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί. Με λύπη μου λέω ότι όχι μόνο ο κ. Λαμπάτος αυτά που το δικαστήριο τον υποχρέωσε, αλλά από εσάς μαθαίνω ότι επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις