Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Αυστραλιανό όπεν 2023: Η κλήρωση του πρώτου grand slam της χρονιάς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Αυστραλιανό όπεν 2023: Η κλήρωση του πρώτου grand slam της χρονιάς

Τσιτσιπάς - Αυστραλιανό όπεν 2023: Τα δύο αδέρφια έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του τουρνουά

Ζόρικη κλήρωση είχαν Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο διπλό του πρώτου grand slam της χρονιάς. Την πρώτη του εμπειρία σε grand slam θα έχει ο Πέτρος  μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο Australian Open. Τα δύο αδέρφια έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του τουρνουά κι αυτοί είναι ο Ινδός Ρ. Ραμαναθάν και ο Μεξικανός Ρέγιες-Βαρέλα.

Αν ξεπεράσουν αυτό εμπόδιο, λογικά θα πέσουν πάνω στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στα διπλά, τους Κούλχοφ (Ολλανδία) και Σκούπσκι (Αυστραλία). Οσον αφορά τους κατόχους του περσινού τίτλου, Κύργιο και Κοκκινάκη, η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπους με τους Μπαριέντος (Κολομβία) και Μπεχάρ (Ουρουγουάη).

Το Νο1 και ένα Grand Slam ο στόχος της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται να μπει στη μάχη στη Rod Laver Arena για το Australian Open (16-29/1) και μίλησε στο SBS για τους στόχους της. Η ελληνίδα τενίστρια σε ερώτηση για το αν επιθυμεί περισσότερο το Νο1 στην κατάταξη ή τον τίτλο σε ένα Grand Slam απάντησε: «Και τα δύο τα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και τα δύο τα θέλω πάρα πολύ. Με τη διαφορά που έχουμε με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης θέλει χρόνο. Πέρυσι δεν είχα τις καλύτερες επιδόσεις μου στα μεγάλα τουρνουά, αλλά φέτος έχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, ενώ έχω μάθει και πολλά πράγματα από την περσινή σεζόν».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις