Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γραμματέας Καλογρίτσα: Μηνυση καταθέτει ο Παππάς
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γραμματέας Καλογρίτσα: Μηνυση καταθέτει ο Παππάς

Γραμματέας Καλογρίτσα: Η κ.Διαμαντή κατέθεσε ότι από το γραφείο του εργοδότη της έφευγαν τσάντες με λεφτά για τον ΣΥΡΙΖΑ

Με μήνυση στην μάρτυρα του ειδικού δικαστηρίου, γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, απαντά ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς. Χαρακτηρίζει την κ.Διαμαντή, ως ψευδομάρτυρα. Υπενθυμίζεται ότι η μάρτυρας είπε ότι από το γραφείο του εργοδότη της έφευγαν τσάντες με λεφτά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η υπόθεση προκαλεί ήδη τις αντιδράσεις των κομμάτων και τόσο η ΝΔ, όσο και το ΚΙΝΑΛ ζητούν εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του κ.Παππά με την οποία κάνει επισήμως γνωστό ότι θα μηνύσει τη μάρτυρα, ακολουθεί:

Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.

Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς.

Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της.

Ας συνεχίσουν έτσι.

Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις