Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχαίρωσε τον σύντροφό της: Tι αναφέρει ο 33χρονος που δέχτηκε επίθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε τον σύντροφό της: Tι αναφέρει ο 33χρονος που δέχτηκε επίθεση

Μαχαίρωσε τον σύντροφό της: Με μαχαίρωσε πισώπλατα και στα πλευρά έξι φορές, ευτυχώς, δεν κατάφερε να με τραυματίσει βαθιά, τόνισε το θύμα

Άγρια συμπλοκή με έναν 33χρονο να μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο μετά το δάγκωμα και το μαχαίρωμα που δέχθηκε από έναν συνομήλικό του σημειώθηκε χθες, Πέμπτη (12/1) στις Μοίρες Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος δράστης πήγε στο σπίτι του 33χρονου θύματος, ο οποίος είναι ο σύζυγος της πρώην του και άρχισαν να καυγαδίζουν. «Είναι επικίνδυνος. Κινδυνεύει η ζωή μου. Είναι η τρίτη φορά που απειλεί να με σκοτώσει, δυο φορές με μαχαίρι και μια με αυτοκίνητο. Είναι καταγεγραμμένα όλα στην Αστυνομία» είπε στο cretalive ο 33χρονος από τις Μοίρες.

“Mε μαχαίρωσε πισώπλατα”

Όπως περιέγραψε, ο 33χρονος δράστης πήγε για μια ακόμα φορά κάτω από το σπίτι της οικογένειας του, στις Μοίρες και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν δυο παιδιά, 10 ετών και μόλις 8 μηνών. «Κάποια στιγμή κατέβηκα. Είχε κρυφτεί πίσω από ένα 4χ4. Τότε έπεσε πάνω μου και με μαχαίρωσε πισώπλατα και στα πλευρά έξι φορές. Ευτυχώς, δεν κατάφερε να με τραυματίσει βαθιά και να με πλήξει σε κάποιο ζωτικό όργανο. Παλέψαμε. Τότε με δάγκωσε στο μάγουλο» πρόσθεσε ο 33χρονος.

Δείτε ακόμα:
33χρονος δάγκωσε και μαχαίρωσε τον σύντροφο της πρώην του
Και ο βασιλιάς της Ολλανδίας, η Μαξίμα και η βασιλομήτωρ στην Αθήνα για την κηδεία του Κωνσταντίνου
Πέτρος Φιλιππίδης: Αθώωση του ηθοποιού για βιασμό, ενοχή για τις δύο απόπειρες βιασμού προτείνει η εισαγγελέας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις