Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023
PLUS

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός

Τα οικογενειακά θέματα φαίνεται να ενισχύονται και μπορεί να αφοσιωθείς περισσότερο στο να λύσεις τα προβλήματα. Το ένστικτο σου για επιτυχία είναι ισχυρό και το περιβάλλον σου σε βοηθά. Αυτό το χρονικό διάστημα μπορείς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και να οργανωθείς καλύτερα. Αργότερα σήμερα οι φιλοδοξίες είναι υψηλές, αλλά μπορεί να προκαλέσουν κάποια ένταση μέχρι να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Η τάση να εκφράζεις υπερβολικά μια κατάσταση είναι ένα πιθανό πρόβλημα.

Ταύρος

Είσαι σε εξαιρετική θέση να οργανώσεις έναν τομέα της ζωής σου σήμερα. Βλέπεις την αξία της προετοιμασίας αυτήν τη στιγμή που θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς ή να επιδιώξεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή έργο. Η προθυμία να συζητήσεις τα πράγματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα μπορεί να είναι αξιοσημείωτη τώρα. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να συμβαίνουν πολλά ακριβώς κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, που μερικές φορές μπορεί να επηρεάσουν τη σαφήνεια και τη σκοπιμότητα.

Δίδυμοι

Το βρίσκεις εύκολο να παραμερίσεις τα συναισθήματα σου ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με τις δουλειές σου καθώς ξεκινά η μέρα. Μπορεί να έχεις εξαιρετικές ιδέες για επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να είναι ακόμα ανάδρομος και τον Άρη στο ζώδιο σου επίσης είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να είσαι και παραγωγική. Οι ανασφάλειες σχετικά με το να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου μπορεί να οδηγήσει σε άβολες καταστάσεις ή να προκαλέσει ένταση στις σχέσεις σου.

 

Καρκίνος

Το να κερδίσεις το ενδιαφέρον ή την υποστήριξη άλλων ανθρώπων έρχεται πιο φυσικά από ότι συνήθως, ίσως λόγω του ανοιχτού πνεύματος και της αυτοπεποίθησης σου. Με μια σύνδεση Αφροδίτης – Άρη σήμερα οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να είναι ευχάριστα πικάντικες και η οικειότητα μπορεί να ενισχυθεί. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Αν και οι ανταμοιβές είναι απίθανο να είναι άμεσες είσαι πολύ χαρούμενη που θα εργαστείς προς ένα μακροπρόθεσμο στόχο.

Λέων

Μπορεί να το βρεις φυσικό να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και να αναλάβεις νέες ευθύνες σήμερα. Στην πραγματικότητα έχεις τη διάθεση να οργανώσεις έναν τομέα της ζωής σου ή αλλιώς να βρεις τρόπους να κάνεις μια κατάσταση να λειτουργήσει για σένα. Η διαπραγμάτευση και η συνεργασία με άλλους, ιδιαίτερα με αγαπημένα πρόσωπα, έρχονται εύκολα. Οι άνθρωποι είναι δίκαιοι, ειλικρινείς και ανοιχτοί. Είναι μια καλή στιγμή για να εξαλείψεις τις διαφορές ή να αντιμετωπίσεις έργα που μπορεί να ωφεληθούν από μια προσπάθεια συνεργασίας.

Παρθένος

Η διαύγεια είναι μαζί σου καθώς ξεκινάς τη μέρα και οι συζητήσεις είναι αμφίδρομες. Οι άνθρωποι είναι λογικοί και πρόθυμοι να σε συναντήσουν στα μισά του δρόμου. Είναι φυσικό να εστιάσεις την προσοχή σου στην επίλυση προβλημάτων και στην κάλυψη ευθυνών. Μπορεί να είναι μια έντονη στιγμή όταν αξιοποιείται στο έπακρο αυτό που έχεις. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα κι ενώ αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό ίσως είναι καλύτερο να τα αντιμετωπίσεις ως μια ευκαιρία να απαλλαγείς από παλιές μνησικακίες.

 

Ζυγός

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για διευκρινίσεις και ειλικρινείς επικοινωνίες. Το να κάνεις μικρές βελτιώσεις στη ζωή σου ευνοείται ιδιαίτερα σε συναισθηματικό, νοητικό και σωματικό επίπεδο. Η πρακτική νοημοσύνη αυξάνεται και μπορεί να σου αρέσει να κάνεις προϋπολογισμούς, σχέδια και στρατηγικές. Μπορείς να βρεις υποστήριξη σε απροσδόκητα μέρη. Αργότερα σήμερα μια αμφιβολία μπορεί να εμφανιστεί, αλλά μην την αφήσεις να σε παρασύρει. Πιθανότατα θα καταλήξεις σε μια ευρύτερη προοπτική αργότερα και μπορεί να είναι ότι η εστίαση σε ένα ελάττωμα αυτήν τη στιγμή είναι τελικά χρήσιμη.

Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεσαι προσγειωμένη σήμερα και να απολαμβάνεις την εστίαση στο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Η σκέψη σου είναι ρεαλιστική και πρακτική οδηγώντας σε ενέργειες που σε ωφελούν μακροπρόθεσμα. Η αυτοέκφραση έρχεται όμορφα. Ακόμα κι έτσι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ότι κοινοποιείται αργότερα σήμερα. Είναι καλύτερο ωστόσο να έχεις κατά νου ότι δεν θα ληφθούν όλα με τον σωστό τρόπο.

Τοξότης

Ο βηματισμός του εαυτού σου είναι καλός και επιτυχημένος στο πρώτο μισό της ημέρας. Το εκτιμάς όταν οι άνθρωποι είναι δίκαιοι και συνεργάσιμοι. Θα μπορούσες να βιώσεις κάποιας μορφής υποστήριξη από την οικογένεια, διεγείροντας μια σταθερή επιθυμία να σχεδιάσεις και να εργαστείς με μεγαλύτερο ενθουσιασμό για την επίτευξη των στόχων σου. Η ατρόμητη αντιμετώπιση συναισθηματικών ζητημάτων μπορεί να είναι ισχυρή και είναι αποτελεσματικά πρακτική, βοηθώντας σε να προσεγγίσεις τη ζωή σου με ισορροπία.

 

Αιγόκερως

Θα μπορούσες να είσαι ενθουσιασμένη με την πρόοδο σε έργα που αγαπάς και αυτό σου δίνει δύναμη να αφοσιωθείς σε αυτά ακόμα περισσότερο. Οι μεταφορές νωρίς σήμερα ενισχύουν τις επικοινωνίες. Η επιρροή και οι  δυνάμεις της πειθούς σου ενισχύονται και οι σχέσεις σου είναι ταυτόχρονα εμπνευσμένες και πρακτικά υποστηρικτικές. Ωστόσο προσεγγίζουμε ένα τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα αργότερα σήμερα και η σύνδεση είναι πιο περίπλοκη. Αόριστες απογοητεύσεις από το παρελθόν σου ή αισθήματα ενοχής έχουν τον τρόπο τους να σε κυνηγούν καθώς η μέρα προχωρά.

Υδροχόος

Η ταξινόμηση ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου νωρίς σήμερα. Είναι εύκολο να αφήσεις στην άκρη δύσκολα ζητήματα και να ολοκληρώσεις τη δουλειά σου. Είσαι σε καλή θέση για να αξιολογήσεις την πρακτική αξία των πραγμάτων και η επιχειρηματική σου αίσθηση είναι ιδιαίτερα έντονη. Ο ενθουσιασμός και η προθυμία να εργαστείς για να πετύχεις τις επιθυμίες σου επηρεάζουν θετικά το εισόδημα, την εργασία ή την υγεία σου. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο δεν είναι τόσο απλό να παίρνεις αποφάσεις.

Ιχθύες

Τα μοναδικά σου προσόντα ή η αφοσίωση σου είναι στο επίκεντρο και πιο αισθητή καθώς ξεκινάς τη μέρα. Η σύνδεση ιδεών και αρχών επίσης μπορεί να είναι ισχυρή. Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη για μια καινούρια φιλία ή ένα δημιουργικό έργο. Μπορεί να υπάρχουν ευχάριστες ευκαιρίες για δημιουργική παραγωγικότητα και ουσιαστικές σχέσεις. Ευτυχώς είναι φυσικό να προσεγγίζεις τον κόσμο σου με ισορροπημένο τρόπο. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο οι επικοινωνίες μπορούν να γίνουν αρκετά περίπλοκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις