Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Νάνσυ ξυλοδαρμός: Η σύντροφός μου με χτύπησε, όχι εγώ
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Νάνσυ ξυλοδαρμός: Η σύντροφός μου με χτύπησε, όχι εγώ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Νάνσυ ξυλοδαρμός: Η απάντηση για τις καταγγελίες εναντίον του

Τη δική του απάντηση στις εναντίον του καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου έδωσε μέσω social media ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του make up artist και πρώην παίκτη του Survivor κινήθηκε το αυτόφωρο και συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία της πρώην συντρόφου του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας για ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Super Κατερίνα», την προηγούμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Κυψέλης. Το μέχρι πρότινος ζευγάρι φέρεται να κατέληξε στο ΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, όπου αλληλομηνύθηκαν. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Νάνσυ ξυλοδαρμός: Η απάντηση για τις καταγγελίες εναντίον του

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να απαντήσει στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και το έπραξε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια σειρά από stories. Συγκεκριμένα, ο make up artist έγραψε: «Διάβασέ το προσεκτικά… Υπάρχει η δική σου η άποψη. Υπάρχει η δική μου η άποψη. Και υπάρχει και η πραγματικότητα. Τις τελευταίες ώρες διαβάζω σε όλα τα site και βλέπω στην τηλεόραση πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν και είναι ψευδή εναντίον μου. Διαβάζω τίτλους χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά έχει συμβεί και ποια είναι η αλήθεια!

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σαν εμένα που δουλεύω από μικρό παιδί 22 χρόνια με τις γυναίκες παγκοσμίως, όπου τις λατρεύω, τις φροντίζω και τις προσέχω, να έκανα κακό ποτέ σε μια γυναίκα; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σαν εμένα που είμαι η φωνή όλων των αδύναμων ομάδων και συνεχώς μιλάω ότι είμαι κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, του μπούλινγκ, της βίας και υπερασπίζομαι όλα τα αδέσποτα και τους αστέγους ή ανθρώπους που έχουν ανάγκη να συμπεριφερθώ άσχημα σε μια γυναίκα;;;;

”Κανείς δεν άκουσε τη δική μου αλήθεια”

Θα ήθελα λοιπόν να αναλογιστείτε και να σκεφτείτε σοβαρά όλα αυτά που σας είπα! Κανείς δεν άκουσε τη δική μου αλήθεια, απλά έτρεξαν να γράψουν τίτλους που πουλάνε για να κάνουν τη δουλειά τους. Έμπλεξα πολύ άσχημα με τη συγκεκριμένη (κυρία), η οποία ήρθε με δόλο στη ζωή μου να αποκομίσει από εμένα δημοσιότητα, χρήμα, δόξα και είναι εμμονική μαζί μου τους τελευταίους μήνες που έχουμε επικοινωνία!

Από την πολύ αρχή αυτής της σχέσης είχα πει προσωπικά, μέσα από τα social μου, αλλά και είχα βγει δημοσίως σε εκπομπές και ανακοίνωνα τον χωρισμό μου από εκείνη… Την μπλόκαρα από παντού, αλλά μου έστελνε μηνύματα, τα οποία τα έχω όλα, όπου μου έλεγε ότι αν τη χωρίσω, θα δώσει τέλος στη ζωή της και να της δώσω άλλη μια ευκαιρία. Πάντα με υποσχέσεις ότι δεν θα με ξαναζηλέψει και δεν θα μου συμπεριφερθεί ξανά άσχημα.

Καθώς επίσης έπαιρνε τη μητέρα μου τηλέφωνο κλαίγοντας και την παρακαλούσε να της δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλιώς θα δώσει τέλος στη ζωή της, όπως τα ίδια έλεγε και σε μένα κλαίγοντας. Της έδωσα (λάθος μου) πολλές ευκαιρίες, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει και θα σταματήσει να με ζηλεύει σε απίστευτο βαθμό και να μου κάνει τις μέρες μου καθημερινά κόλαση με την συμπεριφορά της!

“Μου έλεγε με πίεση ότι θέλει να παντρευτούμε”

Την παρακαλούσα τόσους μήνες αφού υπάρχει μια σχέση εξ αποστάσεως μεταξύ μας και μου έλεγε με πίεση ότι θέλει να παντρευτούμε γιατί δεν θέλει κανέναν άλλον τόσο πολύ στην ζωή της πλέον να μου στείλει την ταυτότητά της να ξέρω με ποια απέκτησα αυτή την σχέση και δεν μου την έστελνε ποτέ, αλλά και από κοντά όταν βρεθήκαμε της το ζήτησα και μου το αρνήθηκε με πολύ ύφος κιόλας ότι αποκλείεται να μου δείξει τα στοιχεία της!

Οτιδήποτε ανέβαζα στα stories μου εδώ στο Instagram είτε από το γυμναστήριο, είτε αν ήμουν με μια φίλη μου και κάναμε story τα έκανε όλα screen shot που τα έχω πάλι όλα αυτά κρατήσει και μετά άρχιζε μονίμως να φωνάζει στο τηλέφωνο να μην ξαναέρθω σε επαφή με καμία γυναίκα και ας είναι φίλη μου. Κατά καιρούς της μίλαγαν οι φίλοι μου τηλέφωνο μπροστά μου και της εξηγούσαν να ηρεμήσει και να μην ζηλεύει τόσο διότι δεν υπάρχει λόγος, αλλά εκείνη τα ίδια.

Με λίγα λόγια, για αρχή μέχρι να τοποθετηθώ και να πω πολλές ακόμα αλήθειες που δεν γνωρίζετε, τι μου έκανε, θα ας πω ότι όταν της είπα πρόσφατα χωρίζουμε ξανά, ειρηνικά φύγε από τη ζωή μου διότι μου κάνεις κακό, μου επιτέθηκε άσχημα χτυπώντας με παντού. Εννοείται υποβλήθηκα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς έχω και φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη ζημιά που μου έκανε στο πρόσωπο και στο σώμα μου.

”Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε τις επόμενες μέρες”

Δεν θα βγω σε όλες τις εκπομπές που με παίρνουν ασταμάτητα από το πρωί όλοι οι δημοσιογράφοι, ούτε θα υποστώ άλλη κοινωνική ζημιά που προσπαθεί να μου κάνει κακό στο προφίλ μου η συγκεκριμένη (κυρία), διότι έχει δηλώσει μόνη της πάρα πολλά ψέματα σε δημοσιογράφους επειδή έχει καταλάβει ότι αυτή τη φορά είναι ανένδοτος σε οποιαδήποτε επαφή μαζί της! Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε τις επόμενες μέρες και θα καταλάβετε πού βρέθηκα ξαφνικά μπλεγμένος ως αθώος, καλοπροαίρετος εμπιστεύτηκα και έδωσα χρόνο από τη ζωή μου σε έναν λάθος μα λάθος (άνθρωπο)!!!!

Αυτός είμαι εγώ και έτσι θα παραμείνω, να περνάω όμορφα μηνύματα κατά της βίας και του μπούλινγκ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις