Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Καστάνη – σχέσεις: «Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες»
LIFESTYLE

Ελένη Καστάνη – σχέσεις: «Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες»

Ελένη Καστάνη - σχέσεις: Η ηθοποιός μίλησε για τους συντρόφους που είχε στη ζωή της, τη σχέση με τον γιο της και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Κιμούλη

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους άνδρες που πέρασαν από το πλευρό της. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας» η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη, στον γιο της και τη συνεργασία της με τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη.

Αρχικά, για τους συντρόφους που είχε στη ζωή της σχολίασε χιουμοριστικά: «Όλοι ήταν κούκλοι, πραγματικά κούκλοι, δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι δηλαδή». Για τη σχέση της τον 23χρονο γιο της, σχολίασε ότι δεν τον ελέγχει, αφού «δεν κάνω τέτοιες αηδίες. Είμαι πολύ σίγουρη για την επιλογή του παιδιού μου, γιατί ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει».

Συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Κιμούλη, απάντησε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με τον Γιώργο. Ας πούμε, όταν έπαιξα μαζί του, δεν είχα κανένα παράπονο. Δηλαδή, αν δεν μου κάνει κάτι εμένα και δεν δω με τα μάτια μου, δεν μπορώ να αποκλείσω έτσι έναν άνθρωπο». Τέλος, για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ακριβώς μετά το «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή», επισήμανε: «Με τον Πέτρο δεν έχω παίξει στο θέατρο αλλά στην τηλεόραση. Μου φερόταν καταπληκτικά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις